Hermia, wygladasz jak dumna wielbładzica raczej, z młodzieżą na pleckach ;) a co to za chusta? :?: :?: :?: bardzo fajna
Wersja do druku
Hermia, wygladasz jak dumna wielbładzica raczej, z młodzieżą na pleckach ;) a co to za chusta? :?: :?: :?: bardzo fajna
vatanai?Cytat:
Zamieszczone przez Cirit
teesta :)
wielbladzica dumna i blada 8)) :D
piekne trzeba to na grono wstawic skoncza sie glupie komentarze :lol:
no to chyba to drugie :lol: ja byłam najniższym kurduplem w swojej agencji mając 173 (jak się o te 3 cm mocno wyciągnęłam :lol: )Cytat:
Zamieszczone przez pola la
ale rozumiem że marzenia o karierze mogą frustrować :lol:
hermia ty biust to masz pokaźny, ale tak poza tym to gdzie t y gruba jesteś :shock:
Oj Hanti, ostatnio ze smakowania różności po moim synu, znów waga pokazuje nieubłaganie 75 kilo.
Hermia, no ale 3 kilo na piersi... i luzik
Piękna, kurcze... zakochałam sie. prędzej czy później kupię ją.
ale musze poczekac, nie moge sobie kupic 4 chust na raz :)
a ja tam uwielbiam być kangurzycą, to co że grubą (65 kg) ;)
Niech mówią co chcą. Jestem pewna że po pierwszym zamotaniu chusty (prawidłowym ! no i prawdziwej chusty) zmieniłyby zdanie. No chyba że nie polubiłyby tego z powodu pogniecionych bluzeczek ;)
65 kg i gruba? LITOSCI!
Jasne, ze wszystko od wzrostu zalezy, ale bez przesady!
Hermia padłam jak zobaczyłam Twoje zdjęcie :D
GENIALNE!!! Najbardziej podoba mi się mina.
:) ja się za grubą nie uważam, ale to w nawiązaniu do uogólnień na gronie ;)
przynajmniej jest się z czego pośmiać <lol>
Ja właśnie wróciłam z głębokiej wsi w kieleckim (PKS jedzie raz dziennie ;-)), gdzie wakacjowaliśmy się z synem mym Piotrem (9 miesięcy), bez wózka, bieżącej wody, z wychodkiem w postaci domku z serduszkiem, noszeniem wody w wiadrze i grzaniem jej na piecu.
Muchy na nas siadały i tak sobie żyliśmy...
Dobrze nam było! ;-)