materiał mi się podobał, brawo dziewczyny!:D
Wersja do druku
materiał mi się podobał, brawo dziewczyny!:D
http://www.tvn24.pl/fakty.html
Jest cale wydanie dzisiejszych Faktów :)
Kilkanaście minut przed faktami widziałam zapowiedź i krótką migawkę, nie usłyszałam w jakiej sprawie będzie, ale zauważyłam hanti z dzieciątkiem w chuście. Czekałam na fakty, jak nigdy dotąd. Zasmuciło mnie ogromnie to co usłyszałam. Ogromnie współczuję. :(
Obawiam się, że wiele osób będzie teraz miało jednak złe skojarzenia.
Cieszę się, że hanti i inne dziewczyny wypowiadały się tak pozytywnie o chustach. Fajny materiał, brawo.
oj Wy tylko chusty w kółko i chusty :rolleyes: ;)
Hanti piękny kolor ścian w kuchni :D
Ja też oglądałam i pół rodziny...
Brat zadzwonił do mnie 5 minut przed faktami że powinnam coś obejrzeć
Ach dziękuje dziewczyny za te słowa natchnione - "chusta prawidłowo zawiązana jest bezpieczna"
Argument dla całej rodzinki do dalszego noszenia mojego dwulatka ;)
są już całe fakty
Reportaż jest w 15 minucie faktów. :)
Ja też widziałam Fakty i mi się podobało że powiedziałyście że chusty są ok bo widząc zajawkę to myślałam że strasznie będą krytykować noszenie dzieci.
heh prawojazdy na chuste a na wózek ostatnio widzałam babke co szla z wozkiem gadała prez telefon i bez rozgladania dzecko -wózek za pasy pcha -dopiero jak wózek w połowie pasa to ona wcvhodzi rozgladajac sie:duh:
materiał super były nasze gwiazdy ale wypowiedź pani psycholog na temat chus tez była:thumbs up:
chociaz zastanawiam sie chy na tej wsi tu u moich rodzicow nie zostanie z tego tyle torba=chusta=rówena uduszenie=ja jutro w chuscie=morderczyni:mad
A tak pani psycholog - cudna! Na forum ją zaciagnąć :D
I do Kampanii przytulmniemamo :D
Uff, mąż siedizał przy kompie, nie zajarzył o co chodzi, bo balam sie ze naprawde wrzuci wszystko do jednego worka i zabroni nosic mala w chuscie. Ale na szczescie nie ma podzielnej uwagi. Ale swoja droga, uwazam ze czy to chusta czy torba powinno sie uwazac i chusta nie powinna zwalniac nas z czujnosci. tez sie moga rozne rzeczy stac - NIC nie daje nam 100% bezpieczenstwa jesli chodzi o dzieci
Świetny materiał.Brawo dziewczyny!
Bardzo fajnie pokazany materiał .Bałam sie że zrobią kosmos z tego i bedziemy tu psioczyć .
Wyszło ok .
brawa dziewczyny
fajnie, super ze wyprostował sie temat troche bo juz zaczynala byc lekka nagonka na chusty...
i dobrze ze powiedziano "jak sie umie to mozna" :)
tylko ta chusta nie pod kolankami :lol: