bonsai to już za tydzień ... ja tez w październiku
Wersja do druku
bonsai to już za tydzień ... ja tez w październiku
Witam sie i ja ;-)))
Dziekuje McBaby vel
witaj!!!!!witaj!!!!! świeża krew!!!!!! jak to nasza wspaniała Hanti powiedziała
O dobrze, że i Ty tutaj :)
Witojcie :)
no dobrze, to i ja oficjalnie się przywitam ;)
mnóstwo tu znajomych z gazetowego, więc czuję się jak w domu :)
i częściej zaglądać będę.
ale nie wszyscy a co wy tam na tym gazetowym piszecie????
Hi hi, Serafinka :) nic takiego - siedź tutaj, tutaj jest fajnie :lol:
A Dioneję możesz dzisiaj poznać jak dotrzesz do nas na Starówkę :)
moim zdaniem tutaj jest wszystko poukladane...gazetowy jest taki rozbuuudowany
Ja dodam, że tu jakoś tak bardziej rodzinnie jest :)
I faktycznie porządek panuje :)
Tutaj większy porządek panuje, bo są podfora, a na gazetowym forum wszystko do jednego kotła wrzucono :wink:
Kochane! Jak sie ciesze ze wam sie tu podoba! :D
O to chodzilo zeby bylo rodzinnie i milo, mamy siebie nawzajem wspierac i doradzac, bo to nie jest zawsze latwe byc jedyna w miescie z chusta i wszyscy sie patrza jak na dziwaka. :wink:
W krotce zamiezam rozwinac pierwsza strone www.chusty.info. :D
Pozdrawiam
/Ania
Bardzo nam się podoba :) i zdjęcia można przejżyście wklejać :)Cytat:
Zamieszczone przez anna
Jak potrzebujesz pomocy przy tworzeniu pierwszej strony to ja jestem chętna :)
Co prawda mało się udzielam, więcej podczytuję, ale to z braku czasu.
Buziak dla ciebiei! :D :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Vega
A ja się pochwalę - właśnie dzisiaj doszła do mnie moja pierwsza firmowa chuste - przepiękny girasolek [na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :wink: ]... różnica między nim a moją samoróbko to niebo i ziemia... aż w szoku jestem, że mn. grubość materiału tyle zmienia :shock:
Gratuluję, musi być świetny :D A jaki kolorek? Prosimy o zdjęcia.
och bonsai wiem co przeżywasz!!!!! ja tezniedawno przeżywałam radość mojej pierwszej chusty!!!!!! byłam taka szczęśliwa i od razu chciałam gdzieś z nią wyjść.
Vega ty jesteś KOCHANA!!!!!!!!! ciagle chętna do pomocy!!!!! skąd masz tyle czasu i siły?????? super ze cie poznałam!!!!!
pomożesz mi wklejać zdjęcia????? PLIZZZZZZ :lol:
a ja tez się cieszę ze tak ożyło to nasze forum i że takie miłe chustowiczki tu sa!!!!!!!!!!
pamiętam jak na początku to pisałam prawie sama ze sobą ( ale to chyba była wina wakacji i mało kto miał czas tu zagladnąć) a teraz tyle tu nas!!!!!!
Bonsai - czekamy na zdjęcia :) faktycznie girasolki śliczne kolory mają... szczególnie ten tęczowy jest cudny... chociaż pewnie inne też - bo ja dopiero 5 kolorów widziałam.
Serafinka - pewnie że pomogę :) musisz po prostu wrzucić zdjęcia do sieci - naprzykład na http://www.fotosik.pl/- załadujesz tam prosto z kompa swojego, zmniejsz do 600 (albo jak chcesz duże bardzo to 800) i będzie tam taki link - pobierz pozostałe kody. Wybierasz linijkę z adresem z Kody na forum dyskusyjne - robisz "copy" pełen rozmiar na forum, będzie to wyglądało mniej więcej tak: - [url=www. fotosik. pl][ img]http: //................jpg[/ img][/ url] - zrób sobie podgląd wiadomości żeby się upewnić, że dobrze się załadowało zdjęcie i proszę :) mamy wiadomość ze zdjęciem :)
Na fotosika możesz załadować jednorazowo 10 zdjęć nie mając u nich płatnego konta. Ja zawsze jeszcze zaznaczam opcję zdjecia prywatne - żeby inni nie mogli ich przeglądać :)
Serafinka załóż sobie gg :) będzie łatwiej się kontaktować :)