Zamieszczone przez
morepig
Dziewczyny....
Szczerze Wam powiem na stepie iż jestem ich dystrybutorem (Marta.sobilo@Ziabaqlu.pl) wiec nie chce żeby mnie w jakikolwiek sposób zle zrozumiano czy coś mi potem wytykano.
Bluzy nie zostały dopuszczone do testów, zbanowano broniące się Ziabaqlu oraz użytkowników- ne wnikam co jak dlaczego.
Ale:
firma ta jako jedyna w Polsce ma ukończone szkolenie producenckie Trageschule a bluzy są z TSch uzgadniane. Jako jedyny producent maja także ukonczony kurs podstawowy Trageschule. Wiec raczej wiedza co i jak.
Bluza jest Wspomagajaca a nie Do Noszenia, oznacza wiec ze na chwile, żeby moc coś zrobić.
Do tego maja chusty- sluze 3 egzemplarzami slicznych elastykow do testów, o ile moderacja znowu nie wymyśli na to paragrafu.
Jednak ja chwilowo zajmuje się dystrybucja głownie ich genialnych ciuchow do karmienia- fajne modne i Na Pewno Z Polskich tkanin, są na to certyfikaty. To samo z chustami, nie są tkane i szyte poza Pl. A to IMO duży plus.
Co do wypowiadania się bardzo negatywnie na temat czegoś czego się nie zna i nie widziało- pomijam milczeniem, sama staram się Nigdy nie pisać negatywnie o czymś czego nie widziałam, ale tez nie piac nad tym z zachwytu- lubię opinie szczere i rzetelne, których tu na forum ostatnio coraz mniej, niestety :(
jakby mod stwierdził ze jednak warto puścić coś Ziabaqlu w testy- zapraszam na pw, nie zamierzam się bawić w pyskowki bo szkoda mi czasu, wiosna idzie i pora na ogród i Sprzatanie przedswiateczne.