Pisz do kolejnej osoby.
Wersja do druku
Pisz do kolejnej osoby.
Chusta wczoraj dotarła . Jest wszystko ok , tylko mogla by być troszkę lepiej spakowana , bo się cały strecz podarł .
Prosząc mnie o adres, Tymonka pisała, że w piątek wyśle chustę. Do dziś chusta do mnie nie dotarła. Przed godziną wyjechałam z Krakowa, wrócę w poniedziałek. Jak będzie liczony mój tydzień?
Wem , bardzo przepraszam za opóźnienie , mam chore dzieciaki i męża od 6 do 21 w pracy , nie dałam rady :(
nie gniewam sie, czyli po prostu w poniedziałek ją odbiorę i w piatek poslę dalej.
Olu, masz 7 dni na testowanie od momentu, kiedy odbierzesz chustę. Wyślij w następny poniedziałek. :)
Chusta u mnie :)
Dziękuję za informację, a dotychczas testującym przypominam o recenzji!
Wasanna nie odpowiada, jak długo mogę czekać na odpowiedź? Chustę piorę po mojej smarkającej córeczce, przez weekend doschnie, wyprasuję i w poniedziałek będzie gotowa do dalszej drogi
Daj wasannie 48h, potem pisz do następnej osoby.
Wasanna nie odpowiada od wtorku, Nastusienka niepotwierdzona, napisałam do Kamilki
Hop, nikt już nie chce jej testować?
Edit: Przed chwilą napisałam do Shrimpmum
Ja chce bardzo ale moj wklad jeszcze w brzuchu ;)
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Ja chcę póki mam jeszcze siłę nosić z przodu :P
pytanie nna szybko - żelazko napluło mi na testowaną chustę i jest plamka wielkości +/- główki zapałki blisko skosu z szarej strony. Chustę właśnie miałam zapakować i biec na pocztę, ale teraz nie wiem, czy mogę wysłać tak czy jednak prać
W każdym razie przepraszam za zwłokę lub kłopot dla kolejnej osoby :hide:
edit: spróbowałam delikatnie zaprać, ale nie zeszło do końca, chusta poszła jeszcze raz do pralki. Wyślę, kiedy tylko wyschnie. Przepraszam raz jeszcze
Chusta w drodze do Shrimpmum
Dziewczyny! Jeżeli spodobała Wam się chusta Carrease, możecie wylicytować nówkę sztukę na aukcji dla Majeczki! http://wolnechusty.pl/showthread.php...-26-11-o-22-00!
Chusta u mnie. :-)
Annia, mam nadzieję, że nie będziesz miała nic przeciwko temu, żeby Shrimpmum przekazała chustę osobiście mi, a ja wyślę do Dzoany - Dzoana nie ma nic przeciwko drobnej zamianie kolejności, oczywiście spytałam ją o zdanie :)
Hehe, Krycha a wiesz, źe o tym samym pomyślałam wczoraj jak zobaczyłam listę :-)