-
Re: Chimparoo
Ja też miałam przyjemność testować Juliet.
Cuuudne kolory - tak jak różów nie lubię specjalnie - ta bardzo mi się podoba :love:
Sztywna - nie wiem, czy to dlatego, ze niedawno prana, jakoś nie bardzo umiałam sobie z plecakiem poradzić, ale jak już się zawiążę, to ładnie :)
Sztywnych krawędzi nie odczułam, ale moja mała jest - 8 kg dziecia
Jak się przyłożę do wiązania to wygląda fajnie i takoż się nosi
Bardzo dziękuję i posyłam dlaej :lol:
-
Niedawno testowalam Azur i Jazz. Obie nadal dosc sztywne co bardzo mnie dziwi bo Sol byl mieciutki a raczej przeszly przez tyle samo osob po drodze ... Jazz ciut bedziej zlamany.
Mota sie dosc latwo chociaz ta sztywnosc duzo lepiej sprawdzala sie u mnie w plecaczkach niz 2x czy kieszonce. Ale podoba mi sie ich nosnosc - Gocha to juz niezly klocek, wazy pewnie z 11kg.
Przy tych chustach nie ma takiej roznicy pomiedzy chusta a krawedziami.
Zastanawia mnie czy one pozostana takie sztywniejsze czy tez zmiekna jak Sol ...
-
Testowałam Juliet i zachwyciła mnie kolorami, chociaż nie znoszę fioletów ani różu... Niemniej kombinacja tych kolorów naprawdę cudna!
Chusta sztywna, ja chyba wolę bardziej te miękkie chusty. Ale mam wrażenie, że dzięki sztywności odejmowała nieco kilogramów mojemu szczęściu. Brzegi utrudniały mi trochę dociąganie.
Długość testowej chusty jak dla mnie ciut niewystarczjąca była.
Za to połączenie kolorów chętnie przygarnęłabym taką chustę na dłużej...
-
testowałam Iris od paskowki
już od momentu wyjęcia z paczki urzekła mnie i rozkochała swoimi kolorami, a co ważniejsze mój małz również nie powiedział nie dla Iris:applause:
bardzo podoba mi się naszywka, ale to sprawa drugorzedna oczywiście, chusta śietnie się dociąga, nawet na kurtce puchowej, gdzie nie ma tarcia zbyt dużego -nie opada, przy moim 14kilowcu :)
ogólna ocena 4 ,odjęłam punkt bo jednak porównując z bardziej mięsistym indio flamingo -Iris mimo kolorków ciut przegrywa
-
miałam okazje pomacać i ponosić w Iris:)
od czego zacząć...
kolory cudne
materiał przyjemny w dotyku ( przypomina mi lenny lamb ale jest miększa)
nosi bardzo dobrze i świetnie się dociąga
jedyny minus to ta naszywka,trochę psuje chustę wizualnie:hide:
jak dla mnie 5 z małym minusem za naszywkę
pozdrawiam i dziękuję za możliwość testowania
:hello: