Bardzo się cieszę, że JEST! I dokładnie - ufff...
Będę pamiętać, że są chętne :)
Wersja do druku
Bardzo się cieszę, że JEST! I dokładnie - ufff...
Będę pamiętać, że są chętne :)
To podzielę się pierwszymi wrażeniami - nigdy nie miałam do czynienia z chustą wełnianą i spodziewałam się jakiegoś grubaska - tymczasem chusta cieniutka, mięciutka i milusia, mimo, że cienka nie czuć ciężaru dziecka. jak w mojej ultra cienkiej ellaroo Zamotałam na szybko Antoniego - nie było łatwo, bo mamy chustowy bunt, po chwili spał :) Nosiłam chwilke po domu, cykłam poglądową fotkę, ale chusta ma tak piękne kolory, że nie odmówię sobie chyba sesji w plenerze :)
Koniecznie, koniecznie :)
Chusta poleciała rano do Tahiji. Sesji plenerowej niestety nie było :( Ale fajnie było móc ponosić w tej chuście, dziękuję Paprotko :)
Chusta od wczoraj u mnie, ale ze ciemno już było to nie oglądałam. Dziś już w użyciu. :)
Czy można się jeszcze dopisać? :) Bardzo chętnie bym potestowała :) Nigdy nie macałam we wełenki ;)
Merido - lista zamknięta, ale tak jak pisałam - w przyszłości rozważę to, że są chętne :)
Dziewczyny do kogo mam słać chustę.
Emilia mozesz podac dane?
I jak z chustą? Czy leci do Emili, czy macie jakiś problem?
Nie ma problemu :) Emilia Odezwała się do mnie na priv. I do niej poleciała chusta.
Mam dzis awizo, jutro odbiorę :)
Świetnie!
Umawiam się z Plejady - do niej teraz wędruje chusta :)
chusta od wczoraj u nas ;)
Paprotko, czy jest jakaś szansa dopisać się jeszcze do listy :)
Marto - chcę ją mieć na sezon jesienno zimowy u siebie. Ale nie wykluczam jeszcze kiedyś puścić na testy, muszą ją tylko dokładnie obejrzeć, bo dostałam inf. od plejady, że chusta nie jest w idealnym stanie.
Ok rozumiem :)
Jeśli byłaby szansa na krótkie macanko w najbliższym czasie, to ja bardzo chętnie, jeśli nie to w porządku, my i tak już się coraz mniej nosimy :)
wczoraj paprotki od nas wyleciały, baaardzo dziękujemy za możliwość testowania, chusta cudowna :)