Paulina chyba kupila Strawberry Stripe, z tego co pamietam.
Wersja do druku
Paulina chyba kupila Strawberry Stripe, z tego co pamietam.
To kiedy to spotkanie jest w końcu i gdzie? Bo ja bym najchętniej koło południa w Manufakturze się spotkała. Dajcie jakąś oficjalną notkę, co? Bo ja już się zakręciłam w tych wątkach.
to ja powiem wszystkim Wam Dzieńdobry z Radogoszcza, czyli tez Bałuty :)
ja dopiero 5 miesięczna brzuchatka jestem, ale na chustę i inne 'udziwnienia' już zdecydowana :)
Jest na Radogoszczu jedna chustomama tu na forum :)
Witaj :) Fajnie, że nas coraz więcej :)
Agatkie, stanęło chyba na sobocie na godz. 12. Tu jest chyba najbardziej bieżący watek:
viewtopic.php?f=5&t=18262
:wink: :jump:
Witajcie... zdrówka i łatwych początków wszystkiego życzymy :hello:
rozumiem, że pogoda nas nie przestrasza i miting aktualny dziś? :)
Jaaasne :)
Do green waya najwyzej pojdziemy :)
No i mnie pogoda odstraszyła - d tego dzieć padł i za późno wstał :/ Normalnie jakieś fatum :P. Jak było? :)
dużo nas było ... pogoda nie najgorsza, tylko mnie ta manufaktura strasznie wymęczyła ... dzieci zresztą tez popadały jak kawki :lol:
My chcieliśmy iść jeszcze z Lilką do fryzjera ;). Wyszliśmy tylko z tego miejsca gdzie siedzieliśmy na górze a główną galerię a dziecko już spało :). Ale z takimi dużymi dziećmi jak moje to już ciężko jest. Nawet nie miałam jak pogadac, bo albo Lilka coś chciała albo Marta. Lepiej jest w Figloraju, bo przynajmniej one się wylatają, wyszaleją, są bezpieczne i szczęśliwe a ja tez mam tą chwilę oddechu.
Jest dokładnie tak jak piszesz Agatko. Dlatego wolę spotkania przy jakimś placu zabaw czy w figloraju albo zabieram ze sobą męża. Bo jak idę z nimi sama mogę zapomnieć o dorosłych pogaduszkachCytat:
Zamieszczone przez agatkie
Andzia
to może Filemon :lol:
Witajcie ze Śródmieścia!
Aż mi serce rośnie, że tyle tu krajanek :jump: Widzę co prawda, że właśnie mnie ominęło spotkanie, ale mam nadzieję, że niedługo zmontujecie kolejne :) Ja co prawda dopiero spodziewam się pierwszego maluszka we wrześniu, ale chusty strasznie mnie kręcą!
Byłabym też wdzięczna za naoczne oświecenie pieluszkowe, jeśli któraś z Was posiada doświadczenie w wielorazówkach, bo właśnie przeżywam rozterki przed pierwszymi zakupami :roll:
ph28 pieluchofanek Ci u nas dostatek :D
7 czerwca jest spotkanie w Filemonie. Na pewno znajdziesz tam pieluchowe oświecenie :D
Dobrze trafiłaś,bo tu jest kopalnia wiedzy wszelakiej o chustach i wszystkim innym:-)
Aneczko, w Figloraju przy Wierzbowej? (Właśnie sobie zguglowałam, bo jeszcze nieobeznana w miejscówkach dziecięcych jestem)
7 czerwca jestem na wakacjach, a gdzie znajdę informacje o następnym spotkaniu? Oświecenie pieluchowe to jest właśnie to, czego mi trzeba!
ph28... Chciałoby się 8))
Tymczasem idę przekopywać się dalej przez tę skarbnicę wiedzy :baby:
Filemon czyli kotek na płotek na rogu wschodniej i narutowicza. wejscie od wschodniej. A informacje myslę że znajdziesz tutaj albo na stronie kk.
Musli, dziękuję za wyjaśnienie - miewam chyba ciążowe zaburzenia czytania :?Cytat:
Zamieszczone przez Musli
Dla mnie ta lokalizacja jeszcze lepiej, jeszcze bliżej :jump:
Niestety, 7 czerwca będę na wakacjach, ale zamierzam śledzić kalendarium KK i przed wrześniem mam nadzieję zdążyć pomacać trochę pieluch i chust, no i naocznie przekonać się co i jak - bo dlaczego, to już wiem :)