Tak.
W paypalu jesteś chroniona, masz opcję "cofnięcia" przelewu jeśli nie dostaniesz chusty, coś jest nie tak ze stanem chusty.
edit: w praktyce nie wiem jak to wygląda.
Wersja do druku
Ja kupiłam indio monti, nieszczególnie okazyjnie chyba, za 50 euro plus wysyłka, ale mam :) Z pomocą z zewnątrz ;) czytaj - odbiór osobisty.
A podała chociaż nr telefonu?
Nie. Przez tydzień wysyłala mi wiadomości że nie może mi wysłać wiadomości z numerem konta- podalam mój nr z prośbą o smsa. Czasem place przelewem i jest przy tym luuz- czasem ufam swoim przeczuciom i odpuszczam. Tu bym zdecydowanie odpuscila
Założyła paypal i ma byc w poniedziałek aktywny. Jesli bedzie to zaryzykuje chyba. Przelewem nie bede płacić.
Bin gerade unterwegs. Schau mir das heute wenn ich zu hause bin nochmal genau an ok!?
dziewczyny możecie pomoc z tłumaczeniem tego zdania? Nie rozumiem tej pierwszej czesci
"Jestem w drodze. Przyjrze sie temu dokładniej dzisiaj jak będę w domu ok?"
Juz z pp lepiej:)
Paulina bardzo dziekuje :*
Coś nietaniego ale nietypowe i ładne ...http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeige...82352-258-2000
Ciekawe czy się sprzeda.
Wylicytowałam na ebay.de manducę, a sprzedający nie ma wysyłki za granicę i nie odpowiada na maile. Jak długo można zwlekać i czy ktoś przesłałby mi z Niemiec ewentualnie?
edit
Doszło do skutku
Kupiłam to indio w końcu. Rzeczywiscie kontakt ze sprzedająca trwa wieki. Trzymajcie kciuki zeby przyszło.
to jak Wy to kupujecie?
bo ja paypala mam, to wystarczy?
bo zastanawiam się czy może poprosić koleżankę z Monachium o zakup i przesłanie mi
ile zapłaciłaby za przesyłkę do Pl?
bo naprawdę tanie indiacze tam mają
Płatność najlepiej paypal, ale nie wszyscy sprzedający się na to godzą, i wtedy wolałabym odpuścić.
Przesyłka o ile dobrze pamiętam 15 eurosów z ubezpieczeniem i 9 chyba bez(czasami sprzedający narzuca tylko przesyłkę ubezpieczoną)
...a czy jest jeszcze tańsza opcja to nie wiem...zapytaj znajomej :)
Wydaje mi się iż łatwiej będzie Ci kupić jednak przez znajomą, niektórzy nie chcą wysyłać do pl.
Co do ceny, to jak doliczysz przesyłkę to szału nie ma, no i nie wiadomo nigdy w jakim stanie przyjdzie :wink:
9,15 Euro kosztuje list polecony
A jak jest z przesyłkami z Austrii? Też mają ładne chlip chlip.
Ups tu szwajcaria:duh:
http://www.willhaben.at/iad/kaufen-u...?adId=86592342
Kto mnie ubiegł z tym biało-czarnym indio?
Nie znam niemieckiego... co wpisac ? Indio chcialam poogladac.. ale jak wpisuje to 3 mi sie pojawiaja...
Didymos Tragetuch
Tragetuch indio
Didymos indio
;)