A teraz jeszcze spodobał mi się Indio natur. W końcu będę musiała sobie jakiegoś Indio kupić :wink:Cytat:
Zamieszczone przez mamuk1
Mam pretekst, że przydałaby mi się długość 4 do prostych plecaczków. :wink:
Wersja do druku
A teraz jeszcze spodobał mi się Indio natur. W końcu będę musiała sobie jakiegoś Indio kupić :wink:Cytat:
Zamieszczone przez mamuk1
Mam pretekst, że przydałaby mi się długość 4 do prostych plecaczków. :wink:
OGŁOSZENIE
dam się pokroić za indio krokus
oplułam ekran okruchami :lool:
ciężkie do zdobycia, więc jest szansa że do wiosny pochodzisz w jednym kawałku
ale Cie wzielo :D
a ja teraz tez jakies indio rózowe albo beżowe, tak do 4m:)
bo inke mam to teraz czas na didka:))
a mnie na liście tylko indio mineral i lilac został :lol:
Ciekawie wygląda też indio zimt-kobalt, ten pomarańczowo niebieski, ale osobiście raczej wolałabym coś pastelowego. Może po świętach...? :roll:
A mi się przedświątecznie czerwienie marzą....
Leo rouge, Nino rot albo indio rubinrot.
takie mikołajowe.
tylko pomacać bym to indio chciała.
a poza tym ciągle jim...
i didko-elipsy w jedynym słusznym kolorze czyli czarrrrrrrnym ... 8))
ja marzyłam o indio laguna, no i powiem wam warto marzyć! udało mi sie zdobyć za w miarę rozsądną cenę.
mart, twoje marzenie mogę spełnić po świętach po części: pozwolę dotknąć, ba nawet zamotać się w indio rubinrot :lol: a jak mi się nie spodoba to pewnie będzie szukał domku (co zrobić, żeby sie nie spodobał?).
to ja tez pomacam.,... może rzeczywiście ci sie nie spodoba i wtedy...
a gdzie można zobaczyc te wszystkie didymosy??Ja na ich stronie widze,tylko pare.
jesli pytasz o lagune, to indio i nino wychodza w krotkich limitowanych kolorystycznych seriach
dlatego ich na stronie nie ma
indio jest ze 20 albo wiecej
nino podobnie
zbieram foty, poakze w blogu :)
tylko zebyscie sie nie pochorowaly od nadmiaru wrazen :)
A mi się marzy didek fale czerwone i Elise. Marzyło mi sie też BB slen green paprika ale jak sie uda to juz się niedługo spełni. A no i jeszcze jakieś indio różowe :)
bosko! dziś znowu sie omotałam w Leo rouge i naprawdę mnie zakręciło na czerwoną chustę. 8))Cytat:
Zamieszczone przez annamamaalexa
mi marzyła się Inka, ale teraz juz czuje sie jakbym ja miała (DonKaczka pamietaj że 12-go stycznia nie odpuszczę :P ) i teraz bede mysleć o czym cieńszym na lato. i juz zaczynam myslec o chuście jednobarwnej, w czerwieni <buja w obłokach>
A mnie się marzy storczyk Leo rouge i nie wiem, jak przekonać mężucha do kolejnego wydatku... :(
normalnie kupujesz i stawiasz go przed faktem dokonanym :lol: :lol: a potem sie modlisz, ale zwykle przezywaja to lepiej niz sobie wyobrazamy przed konfrontacja :wink: W koncu to dla dobra ich dzieci równiez (mojemu musialam to uswiadomic, bo on myslal, ze chusta jest tylko dla mnie wygodna i fajna :wink: )Cytat:
Zamieszczone przez fumiko
Ja nie mam czasu marzyc o czyms konkretnym. Moje marzenie jest ogolne - WIECEJ CHUST :wink: . Wiem tylko, ze musze oscykowac przy didkach, storczach (szkoda, ze tak malo kolorow :roll: ) i ew chyba lilkach, bo dziec ciezki i ja niemala.... Jka juz mnie najdzie to grzebie i musze cos wygrzebac :wink: Wczoraj u DonKaczki Inke wyczailam 8)) , zakupilam, a maz oprocz wszystkich idiotyzmow wygloszonych pod adresem mojego intelektu powiedzial jedno madre zdanie "czemu ty sobie zadnych ubran nie kupujesz, tylko w starych łachch ganiasz, a cala kasa na chusty..." (hehe, jak sie rozłożyście motne to i tak tylko chuste widac, a stare łachy sa skrzetnie przykrywane :wink: )
Tez tak mam, z tym ciuchami znaczy. Pod chuste i tak musze cos wygodnego,
a dalej wielki Ifko i chusta zakrywaja wysluzona bluzke.
wyciągam 8))
piszcie co Wam sie marzy aktualnie :D
Silk :hide:
Marze o nowym nino z welna... nino szafran z miodem, mniam :D