poleciało ufff...samotne walentynki, maż w pracy - wieczór spędizłam z Girasolem ;)
Wersja do druku
poleciało ufff...samotne walentynki, maż w pracy - wieczór spędizłam z Girasolem ;)
na blogu była informacja od momentu ogłoszenia konkursu :)
zwycięzca zostanie wyłoniony przez jury złożone przez członków mojej najbliższej rodziny
jest to konkurs mój nie firmy Girasol, będzie tkany dla mnie przez firmę Girasol
tylko u mnie będzie można go zamówić jako jeden z wzorów limitowanych Exclusive Girasol
poprzedni konkurs był wyjątkowo konkursem firmy Girasol, pierwszym! w historii firmy
związanym z rocznicą
model wybrany - Firework Bonity jest w ofercie standardowej firmy Girasol
ale jak płodnie! brawo! piękny wzór, dziękuję!
Uff... udało się w końcu coś zmajstrować jedną ręką, z dzieciem śpiącym na drugiej ;) Tydzień się do tego zabierałam :P
Ale fajna zabawa z tym projektowaniem :) Wysłałam - moje pierwsze projekty w życiu, wszystkim uzdolnionym w tym kierunku przesyłam wyrazy podziwu!
A ja bym chciała już popatrzeć na projekty :) Kiedy będą dostępne na stronie? :)
Bonita, a Ty coś stworzyłaś?
Też wysłałam kilka pomysłów:)
Mam jeszcze pytanie - jak szeroki może być najwęższy pasek, albo opcjonalnie z ilu nitek tka się te 700mm?
projektowanie uzależnia :) tylko brakuje mi pomysłów na nazwy :)
Ja tez chcialam zapytac o najmniejsza mozliwa do utkania szerokosc paska. I czy mozna tkac z koloru bialego (nie ma go na zdjeciu probnika kolorow)?
Też zrobiłam 2 projekty, ale miałam fajną zabawę;)
Olu, a czy moje dwa maile dotarły? Bo jednego oczywiście jakoś inaczej zatytułowałam...
nic nie stoi na przeszkodzie! jeśli ktoś ma ochotę może w tym wątku wkleić swoje projekty
ja tym razem zdecydowałam, żeby nie publikować, gdyż często projekty jednych inspirują drugich
fajnie z jednej strony, ale z drugiej tym pierwszym nie koniecznie się to podoba