wow.... jakie nowe okienko do pisania postow ... fajowe
a tak serio to dalej link nie działa o ten www.chusty.info/ - wyskakuje OBCY :mrgreen:
a czułam ze to islam , wiedziałam ze i nas nie ominą :ninja:
Wersja do druku
wow.... jakie nowe okienko do pisania postow ... fajowe
a tak serio to dalej link nie działa o ten www.chusty.info/ - wyskakuje OBCY :mrgreen:
a czułam ze to islam , wiedziałam ze i nas nie ominą :ninja:
a to możliwe że zahakowane forum zainfekowało nam kompy? bo od tej pory sypią mi się wszystkie strony :frown
Mój mąż (programista) mówi, że to nie był atak hakerów, tylko programu hakującego z automatu - forum jest standardowym forum, istnieją automaty atakujące standardowe programy/strony gdy na nie wpadną i ofiarą takowego padło nasze forum. Po prostu. Trochę się zaniepokoiłam, gdy zobaczyłam te islamskie hasła i pogróżki, ale po jego wyjaśnieniach wiem, że to bzdura....
A ja Wam mówie, to był Bin Laden:lool:
To byl jego glos z za grobu:twisted::D
a znaczek na zakładce widziały?
Widzę ale nie mogę odczytać co tam jest napisane.
Czy zby "Chusto Forum"? Tylko zgaduję, bo też nie widzę
Ja tam się cieszę, że po aktualizacji forum zapisuje się co jakiś czas wreszcie to co piszemy w odpowiedziach na zadany temat. Na dole pojawia się w prawym rogu napis "auto saved" czy jakoś tak. Celowo cofnęłam stronę, dałam jeszcze raz "odpowiedz" i na dole w lewym rogu pojawiło się "restore auto-saved content". I się treść odzyskała, nie cała, ale jednak, no i bez polskich znaków, ale co tam:)
Chyba że ta funkcja już była, a ja ją dopiero teraz odkryłam, to przepraszam za spóźnione hurra:)
No no co ja widzę - na moim pasku zakładek pojawiła się nowa ikonka, a jaki edytor tekstu ładny :)
ale wtopili, zhakowali siły nieczyste.....
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...alm_statue.jpg
jakaś banda oszołomów - teraz zhakowali forum o wdzięcznej nazwie "grandmas menu" :duh::duh::duh: