Ładniusi:) A że nie lubie zielonego to bardziej mi sie podoba na zdjeciu pierwszym bez lampy;)
Wersja do druku
Ładniusi:) A że nie lubie zielonego to bardziej mi sie podoba na zdjeciu pierwszym bez lampy;)
nie wiedziałam ze może mi się tak bardzo zielona chusta podobać
Chusta juz po kuracji w wool wash.. teraz sie suszy na wannie i jak jest mokra wyglada na ciemniejsza, nie jest juz taka chropowata, nie moge doczekac sie kiedy bedzie sucha....
Oj piękny ten Moos piękny :love:
fajny moss :) ciekawe jaki będzie po wyschnięciu :)
moss to kolorystycznie zupełnie nie moja bajka, ale musze przyznac, Lindo, że jest piekny.Tyle tylko,ze bym go na siebie nie założyła
GRATULUJE cudnego nabytku!
Reni :), tyle ode mnie ostatnio się nasłuchałaś, że na zielone zachorowałam, że może i Ciebie lekko zaraziłam ;)Cytat:
Zamieszczone przez reni
piękny jest zielony moos :love: przyjęłabym chętnie taki zielony len... ;-)
:comp: Odetnę się od netu na miesiąc - co najmniej!Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Linda, mam nadzieję, ze ekspertka dopowie na Twoje pytanie w wątku TBW. Sama jestem ciekawa. Cynober rzeczywiście pięknie otula i moim zdaniem w ogóle nie gryzie (chyba z 5 razy sprawdzałam metkę, żeby się upewnić ile tam jest wełny :wink: ). Mnie też się wydaje, że to będzie bardzo przyjemna chusta na wczesną wiosnę. Ale na zimę to ja chciałabym jakiegoś puchatego grubasa. Ciekawe co rzucą i czy małż to przeżyje :wink:
Nie pralam cynoberka, bo zamierzam go sprzedac... Mam juz troche chust w tej tonacji... a zieleni niewiele.. wiec moos u nas zostaje.
Wczoraj wieczorem wypralam moos (brzmi to troche jak krowka moo :D ), teraz sie suszy i wydaje sie byc bardzo przytulna chusta. W dotyku jest grubszy niz cynoberek, ale cynoberek po wypraniu na pewno bedzie super milusi :D Mam teraz chorego Oscara, Orlando spi, ale jak sie obudzi i chusta bedzie sucha, a Oscar na silach, aby zrobic fotki, to zrobimy zdjecia.
Poniewaz moj biedny 10 letni fotograf Oscar jest chory.. to mam tylko takie fotki 'w akcji z moos'
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...ra1TRbxO4B.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...3RJRM73MtB.jpg
Chusta boska, fajnie nosi :jump:
piękna!!!
Widziałam dziś moos na żywo i jest piękny :love:
taki głęboki kolor :love: pasuje do Orlinkowej urody
teraz mi wygląda na zgniłą zieleń :)
dziewczyny, a ile macie % wełny w swoich wełenkach? i czy to wpływa na nośność?
Jezeli dobrze pamietam to 40%. Swietnie nosza welenki, po lnie to moje ulubione. :D
to jeszcze moos z innego punktu widzenia ;)
nosi swietnie, jest milusi, welniasty i cieplutki :mrgreen:
ale nie wiem czy zostaje na stale.... jesli didek na swieta jakies czerwienie/pomarancze wyposci z welna, moos bedzie na wymiane :) 8))
O, jak fajnie ten kolor pasuje do niebieskich oczu Ksawerego! :D
Linda, :kiss: dziekujemy :)
a kolor jest swietny bo i do ciemnego Orlando i do jasnego Ksawerego pasuje ;)
trudno go nazwac...taka oliwka mocna albo jak sama nazwa wskazuje mech :)
edit: cokolwiek psauje znaczy mialo byc pasuje :lool: