A mi Na wsi podoba się bardziej; )
Wersja do druku
A mi Na wsi podoba się bardziej; )
Mi te ludziki chyba nie beda przeszkadzac o ile bedzie duzo traktorow i kombajnow ;)
A to ten sam gosc co od Auta i Na budowie?
Napisane z telefonu
Inny gość. A traktorów i kombajnów dużo; )
ja testowalam na 2-5 latkach, bo czytam dzieciakom w przedszkolu córki no i niestety dłuzyło się (proszę mnie przytulic). Mnie samej też. Bylaby super gdyby przytulili połowę, bo tak zrobiło sie przydługawo i dzieciaki sie jednak rozkojarzały. Usłyszałam nawet żeby następna czytana książka nie była taka długa (mimo że czytuje im dłuższe historie i dają radę jak jest wartka akcja)
brakuje mi tutaj wątku z ksiazeczkami szczegolnie polecanymi dla danego wieku. przekopywanie sie przez te 500stron wątku mnie przerasta. moze zromy cos takiego, moznaby wypisywac ulubione tytuly w danym wieku i potem wkleic w 1szy post. chyba, ze gdzies takie cos jest :)?
mozna sprobowac :)
Dziewczyny wiersze Gellner to fajne są? U mnie w taniej książce chyba z 5 jej książek leży od 9 do 12 zł i się zastanawiam czy warto?
u mnie też są - sprzątaczka, czekoladki dla sąsiadki, duszki stworki i potworki - po 10 zł bodajże, wyglądają fajnie i takie też chyba miewają recenzje; ja się powstrzymałam z uwagi na liczne ostatnio dokonane zakupy, bo i tak u nas jeszcze by trochę poleżały w "poczekalni" ;)
Nie wiem czy jest jeszcze ktoś kto tak rymuje jak Gellner, uwielbiam jej wiersze.
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70F przy użyciu Tapatalka
"Wscibskimi" na przyklad Lolka zachwycala sie jakos troche po skonczeniu trzech lat, wtedy tez pierwszy raz przeczytalysmy "Zajaca", ale ja polecanym wiekiem nie bardzo sie przejmuje, testuje po prostu. Teraz ma prawie siedem, z przyjemnoscia przeczytalysmy "Czekoladki"
Poleccie jakiekieś wydanie Piotrusia Pana ;)
pamiętam to wydanie ale czekam jeszcze na jakąś propozycję ;)