Re: Tylko dla INDIOfilek!!!
Mnie się też ta chusta wydała cienka (pisałam o tym wyżej), obawiałam się nawet jak będzie nosić. W rzeczywistości jest trochę ciemniejsza (trudno uchwycić kolor, jak zawsze zresztą). Już po kilku noszeniach zmiękła i robi się coraz przyjemniejsza. :)
Miłych snów :)
To i ja dorzuce swoje osobiste odczucia odnosnie cynoberka:
- podpisuje sie pod tym co napisala Linda!
A oto moje foty :) :
http://img139.imageshack.us/img139/6977/1009120pu5.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/4440/1009122qr1.jpg
dziewczyny, czemu nosiło mi się inaczej w sky blue i w rotbuche?
one chyba mają inny skład, prawda?
tylko, że przeczesuję internet i nie mogę znaleźć informacji..
skład rotbuche mam na metce ale składu sky szukam.. :(
znalazłam ten wontek chyba po raz trzeci i znowu zaczynam chorwać na indio
mam jedno i nosi mi się swietnie
może wkrótce będe posidaczką drugiego
ale jak tu weszłą to chcę mieć wszystkie
no albo conajmniej połowę tych wszystkich
napiszcie co jest lepsze na lato i bardziej przewiewne konopie czy len indio oczywiście
WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI.....
wlasnie dostalam maila od Beatrice z didymosa HQ. Beda nowe welenki przed swietami :jump: Niestety jake to tajemnica... oj jak nie lubie takich tajemnic :)
Ale oni szaleją, skąd na to kasę brać :twisted:
a ja wlasnie zostalam idndiofilka :hide:
szczegoly jutro :wink: :lool:
Cytat:
wlasnie dostalam maila od Beatrice z didymosa HQ. Beda nowe welenki przed swietami :jump: Niestety jake to tajemnica... oj jak nie lubie takich tajemnic :)
Cytat:
Zamieszczone przez hexi
a ja wlasnie zostalam idndiofilka :hide:
szczegoly jutro :wink: :lool:
:applause: :applause:
Linda!!! Przez Twoja dociekliwosc nie bede robic teraz nic innego tylko kombinowac "tak na wszelki wypadek" skad wziac kase, bo a noz mi sie spodoba, ktoras z nowych welen!
Czy w Didku takie czeste wypuszczanie nowosci to norma?
Cytat:
Zamieszczone przez anse
Linda!!! Przez Twoja dociekliwosc nie bede robic teraz nic innego tylko kombinowac "tak na wszelki wypadek" skad wziac kase, bo a noz mi sie spodoba, ktoras z nowych welen!
Czy w Didku takie czeste wypuszczanie nowosci to norma?
normalnie to nie, ale kilka dni temu dostalam newsletter, ze w grudniu planuja kilka swiatecznych niespodzianek :D
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
na ta wiadomosc czekalam dlugie miesiace.... :fire:
Hexi czyżby doszły obie :twisted:
Przyszla druga welenka Indio moos, czy moss, ta zielonkawa... Jest bardzo ladna, ale pierwsze wrazenia:
-- grubsza niz cynoberek
-- bardziej drapiaca troche... ale jeszcze tych chust nie pralam.. po wypraniu na pewno obie chusty zrobia sie puszyste. Mnie nigdy zadna welenka didkowa jeszcze nie pogryzla :wink:
Stephmaus mi odpisala, ze cynoberek jest wyjatkowo cieniutka welenka, a moos jest w dotyku podobna do terra, sonne terra. Jutro obie chusty wypiore i zobacze...
Fotki zrobie wieczorem... Acha i moos troche bardziej pachnie niz cynoberek, takie sa moje bardzo wstepne odczucia..
Linda a jak możesz określić jej kolor? Czy wpada w zieleń?
o tak.. to jest chusta z duza nuta zieleni, bardzo piekny kolorek :D
A ponizej mail od Beatrice w sprawie nowych welenek... Nic tylko uzbroic sie w cierpliwosc i codziennie sprawdzac newsy na stronie didka:
Dear Linda,
I can tell you there is more to come but unfortunately I cannot tell you more about it.
So stick to our homepage once in a while.
My best regards
i.A. Beatrice Stocker-Fuchs
Dla ciekawych nowych welenek polecam ten watek z TBW.. tam jest duzo o nowosciach oraz porady eksperta, czy Stephmaus, na temat cynoberka i moss...
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... p?t=301433
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
cynoberek jest wyjatkowo cieniutka welenka, a moos jest w dotyku podobna do terra, sonne terra.
sonne terra jest bardzo cienkie.
Moja terra nie jest taka cienka... Moos wydaje sie byc grubszy od cynoberka, jakis taki bardziej klujacy... ale na pewno zmieknie w praniu :D Zaraz wkleje pierwsze foty!
wyznam, że ten zielonkawy wełniaczek jest bardzo uroczy. bardzo.
znacznie bardziej (oczywiście subiektywnie i na poziomie oceny kolorów ze zdjęć) niż średnio udana mandarynka :)
wszystko jednak można zmetamorfozować :)
Lindo, gratuluję zakupów. a i Reszcie Koleżanek również :)