też wrzuciłam, dzięki...zobaczymy :) cena z tego co kojarzę w podobnym tonie do wcześniejszego wydania
Wersja do druku
a u mnie w sumie w drugą stronę, ale warto tak czy siak :D tyyyle się na nią naczekałyśmy, oby to nie był chochlik ;)
Zamówiłam Pluka, zadzwoniłam i dowiedziałam się, że niestety nie ma :(
moje tez wlasnie skasowali...
jeśłi chodzi o Pluka wlazł mi do koszyka na babilon.pl ciekawa jestem czy faktycznie mają choć koszty przesyłki to połowa ceny książki :(
Szybkie pytanie - czy istnieje cos taliego jak atlas zwierzat dla 2-3 latka? Moj syn kaze mi co chwile opowiadac o zwierzatkavh, a mi sie juz pomysly koncza. No i chcialabym mu tez te zwierzatka pokazac.
Napisane z telefonu
Hubertowa mój Kuba ogląda póki co obrazki jak ja czytam sobie ;) mam Alicję póki co tylko, ale Pinokia i Śnieżkę tez nabędę ;) nad czarnoksiężnikiem się zastanowię. ;)
Za to obejrzałam na żywo przed chwilą te sowy, dinozaury, kurczaki i krowy przesuwane i jak byłam zdecydowana na dinozaura i sowę, tak teraz nie wiem, bo krowa i kurczak też są super :hide:
Hubertowa Mi się podoba to
http://www.nieprzeczytane.pl/W-lesie,product673208.html
Oglądałam na żywo, mam plan kupić w najbliższym czasie.
Jak tylko do oglądania, to Narwańcy, uwodziciele, samotnicy z dwóch sióstr, a jak ma za tym iść jakaś wiedza, to polecam wyd. Multico, np. "O zwierzętach" Kruszewskiego
U nas hitem jest "Zoologia" Jolivet Joelle.
To jest fajne, ale akurat mamy kupe ksiazeczek o lesie z serii deagostini wiec te zwierzatka akurat znamy. Choc akurat tam obrazki sa super, ale tekst to chyba tylko dla rodzicow ;)
Bardziej egzotyczne zwierzeta potrzebujemy :)
Edit: i troche tekstu zebym wiedziala co opowiadac. Ta zoologia to zupelnie bez podpisow nawet?
Napisane z telefonu
Ja mam już dinozaura i sowę i obie polecam :]
W Zoologii każde zwierzątko jest podpisane. Dodatkowo na każdej stronie ukrywa się kameleon. Dla mnie ta książka to błogosławieństwo, bo starsze czytają młodszym, najmłodszy codziennie z tym samym entuzjazmem odnajduje kameleony, a ja mam chwilę na wypicie kawy i pogapienie się w sufit :) I sama też lubię przekartkować sobie czasem... ;)
Jest jeszcze seria Pierwsza encyklopedia z Wilgi - my mamy pojazdy i fajnie się sprawdzają. http://sklep.gwfoksal.pl/pierwsza-en...zwierzeta.html
Z buchmanna jest cudna Alicja!