A ja czekam na Uppymamę. :bliss:
Na razie utknęła w cle. Aż mnie to boli.
Wersja do druku
A ja czekam na Uppymamę. :bliss:
Na razie utknęła w cle. Aż mnie to boli.
Dostałam info że jedna paczuszka czeka w paczkomacie :) Ciekawe czy listonosz dowiózł pawiki:fire:
Pawiki i inne :ninja: oczywiście doszły, a teraz czekam na amitolę :heart:
Mei tai pathi i rapalka :)
czekam na tajemnicze zielone indio :D
Pawie petrolowe niebawem powinny dolecieć.
Pavo od Marciuli na testy już leci, a niedługo zostanie wysłana Fade Berry Oszki. Ciekawam tej oszowej gradacji....
Amitola już jest :D
i jak? może pochwalisz się fotkami? :)
Siedzi w pralce :-)
A ja czekam na Zare original..
a ja czekam na kakaowca :D
i już mam!!! jest piękny :mrgreen:
moje pierwsza zara w drodze! Już dziś powinna dotrzeć :)
aaaaa mój dotarł !!!
i mam pawie petrol ;D
i rewelacyjnego no name !!!
Tula standard z girasola amitoli i jeszcze toddler z fioletowych kropek didka, pavo etini coal, ruck star handwoven - wszystko ze Stanów leci i to tak długo trwa :(
Marciula, koniecznie pochwal się potem tulą z amitoli! :-)
Czekam na Vespers, Tulę, Etini Flax i jeszcze jedno nosidło z potworów Rapalu.
Na tulę z girasolka enfys fusion d'oro, złapaną w niedzielę:D Ale trochę sobie poczekam zanim ze Stanów doleci. Choć capulety, też stamtąd, doszły w tydzień i to na pewno jest rekord, bo dłużej idzie do mnie przesyłka od oschy;)
Tulomania jakaś:)
Ja czekam tylko na skrawki:D
A ja już nie czekam :-) właśnie kurier zrobił mi niespodziankę i przyniósł mi ślimaki:-)
Moje skrawki dzis też do mnie zawitały, teraz tylko czekam na maszyne do szycia:)
suuuper
Dziękuję:-)
Czekam, tuptam, jutro kurier mi przyniesie tulę z jko juliet:D Fotki będą, a jak;)
ja tez na tulę ;)
czekam na amitolę i czas mi się dłuuuży...
...
Trzy out, w drodze vatanai:)
Do mnie leci indio czarno-białe :)
Na kolejną tulę, a nawet 2:D
dawny listonosz mnie odwiedził z pięknymi junoskami!
Na pierwszą oschę (a miało mnie to nie spotkać :P ) znaczy się na dywan turecki w kolorze blue (jak to bodajże madles w wątku nazwała ;)) ;)
czekam na moje wymarzone, wytęsknione, ukochane Róże Noel :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart: :high::high::high::high:
Poza tym pożyczoną NV Aurorę, knoty kaszmirowe z Narnii, Tule w: Suryę, koniczynki, żyrafy i z girasola double rainbow, oraz Pavo Gotham szare :)
Ale tylko jedno się liczy, różyczki wymarzone :heart: