Śliczne te prehistoryczne wzorki :) Wypatrzyłam kilka perełek, które zdecydowanie dzisiaj bym kupiła :)
No i widzę, że już kiedyś były pingwinki, tyle że minkee.
Moniko, czy kiedyś powróci minkee?
Wersja do druku
Śliczne te prehistoryczne wzorki :) Wypatrzyłam kilka perełek, które zdecydowanie dzisiaj bym kupiła :)
No i widzę, że już kiedyś były pingwinki, tyle że minkee.
Moniko, czy kiedyś powróci minkee?
Na dzień dzisiejszy nie mamy takich planów. Dużo osób nie chce minkee bo dodatkowo grzeje. A ja nie chcę minkee zagranicznego bo lubię w naszych pieluszkach polskość ;) Polskie minkee jeszcze żadne mnie nie uwiodły a ostatnio zaniechałam poszukiwań, bo PUL poliestrowy jest już bardzo miękki a dodatkowo możemy go projektować po swojemu ;)
Projektować po swojemu, czyli że wzór na pulu??
tak, wzór na PULu :)
Martulec już dwa były :D wzory: kratka, Folk, Folkowe kwiaty, Maki, Pingwinki, Ptaszki wśród drzew, Podniebne ptaszki oraz limitowe żabki były projektowane przez mamy :)
No widzisz, ja to 100 lat za murzynami (ale nic rasistowskiego nie miałam na myśli)...
A gdzieś jeszcze projekty konkursowe można obejrzeć czy tylko już te zwycięskie na pielach?
No nic, nie marudzę już, wesołych raz jeszcze, idę sprzątać ;)
Martulec wzory konkursowe z ostatnich dwóch serii sa na naszym facebooku :)
MonikoK, na ile drastycznie można traktować Twoje śliczne formowanki?
Wiem, że zalecasz 60 stopni, ale jeśli je wygotuję raz na jakiś czas, to nic się nie stanie?
Dzięki Pat :)
Pisałaś mi, ale chciałam na wszelki wypadek wypytać u źródła ;)
Moniko, Twoje pieluszki jako jedyne sprawdzają się u nas :) niestety otulaczyki zbyt szerokie w udkach, ale kieszonki jak znalazł - nic nie przecieka! :thumbs up: kupimy jeszcze niejedną :hide: :mrgreen:
Pieluszka jest wypakowana, bo do środka daję tetrę.
Zdjęcie nie najlepszej jakości, ale dowód jest :lol: dodam, że Jeremi waży nieco ponad 4kg :)
http://imageshack.us/a/img541/9123/nappi.jpg
Ależ słodziak! Marciula gratuluję!!! Ciesze się, że się sprawdzają nasze pieluszki :) a nad otulaczem popracuj- przy minimalnym spięciu powinien byc ok ;)
dobra, chwalę się:twisted: może i jestem nienormalna..:duh::ninja:
https://lh6.googleusercontent.com/-3...0/IMG_9878.JPG
:omg::szok:naliczyłam 25szt i zazdraszczam pewnych wzorów
miss_kumcia ale masz piękne stosisko :love:
też mam maki :mrgreen:
nooo.. kumcia.. teraz to chyba będziesz mieć jakieś specjalne względy u szefowej, skoro taką reklamę zrobiłaś? ;)
Świetny stosik!