My dzisiaj kupilismy stacjonarnie 999 kijanek i czytalam młodemu juz chyba z 999 razy ;)
Swietna jest polecam :)
Wersja do druku
My dzisiaj kupilismy stacjonarnie 999 kijanek i czytalam młodemu juz chyba z 999 razy ;)
Swietna jest polecam :)
moj chodził wczoraj za mną z książeczką i mówił kija kija :D
Widziałam dziś w księgarni 999 kijanek i mi się spodobała :) chyba kupię mojej młodszej kiedyś ;) potrzebuję pomocy widziałam dziś bajkę wyglądającą na wznowienie jakieś, wydawało mi się, że zapamiętam tytuł, ale niestety ... Książeczka z bajką? Bajka z książeczki? Kartki w niej wyglądały na takie stare :D oczywiście nawet nie spojrzałam na autora i wydawnictwom, ponieważ spieszyłam się do dzieci ;) może ktoś z Was ma?
wczoraj jeszcze przy okazji zakupów stacjonarnych oglądałam Rok w mieście
zupełnie, ale to zupełnie nie podoba mi się tak książka
jak to miło czasem cos zobaczyć na żywo, bo miałam już w koszyku :)
Wruuuu wygląda ze będziesz musiała pójść do tej księgarni jeszcze raz; )
Poratujcie! Gdzie znajdę koparki dla roczniaka? Pracujące pojazdy i na budowie mamy. Co jeszcze? :)
Acha, Britto dziękuję za opinię o Pazurzaku. Po Twoim poście postanowiłam dać mu szansę:)
Kot z Kukuryka nie wydał mi się straszny, ale faktycznie dzieciom może. Dziękuję Wam bardzo za opinie!
Eyja:
"Dobranoc placu budowy", "Na Wsi" A. Migutscha ma tez sporo koparek i traktorów, "Czy dosięgnie", "Hej ho". Tyle mi na razie przychodzi do głowy, potem ew. dopisze cos jeszcze.
Eyja "pojazdy-moja kolorowo ilustrowana książeczka" -to z lidla, fajna. W auto/moto jest jedna, opowiem Ci mamo co robią auta, koparka marka (choć na okładce jest spychacz..), zostaw to mnie, snów kolorowych placu budowy (ale to nie dla roczniaka), obrazki dla maluchów coś jeszcze dopiszę później
http://2.bp.blogspot.com/-_k0e-KXRa5...0/P1160372.jpg
1000 pojazdów i nie tylko :)
edit
Jak dobrze, że jest fb i Ryms!! dziś widziałam Bajeczkę o książeczce!
http://ryms.pl/upload/201506151521250.94566100sd.jpg
Dziewczyny dziękuję:) siedzę w Google i oglądam:)
Czy dosięgnie? Hej ho! i Zostaw to mnie, mamy:)
Na wsi mnie zachwyciło, muszę koniecznie kupić.
Opowiem Ci mamo co robią auta mam na wish liście, nie wiedziałam że i koparka tam jest. Czyli przyspieszam zakup.
Reszta do schowka:) a tę książeczkę z lidla można tak kupić w zwykłej ofercie?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
wiem, że było - ale poproszę Was o opinię pupy, ogonki i kuperki - widziałam dziś ale na szybki i już chciałam kupić ale strasznie droga mi sie wydała :( więc nie wiem, jak jej środek za taką cenę
Aniu, mysle, ze warto. Recenzja z "Kultury Liberalnej" odpowiada rzeczywistosci. Duzo rzetelnej wiedzy podanej w sposob nietuzinkowy. Lolka prawie siedmioletnia bardzo lubi do tego wracac, ja tez mam kupe radochy, a ile sie dowiedzialam przy tej jakze przyjemnej okazji:)
święte słowa - dobrze zobaczyć na żywo! ja przy ostatnim zamówieniu kupiłam Piżamoramę, i to w dwóch egzemplarzach. Gdybym ją widziała na żywo, na pewno bym nie kupiła...
i już parę razy się tak przejechałam, zawsze mówie sobie że to ostatni raz i nie zamówie tego, czego nie widziałam, a później znów to samo:lol:
imo ksiazka na zawsze - wiedzy tyle, ze bedzie na teraz, nakiedys i jeszcze keidys. ciekawostkowa wiedza, przystepnie podana - mysmy sie zachwycali przy czytaniu zbiorczo ;) kupilam teraz Dlaczego oczy kota swieca... i jak bym miala wybrac jedna tylko to jednak Pupy zdecydowanie!
Oj, to mnie zasmuvcilyscie, bo juz od jakiegos czasu zbieram zamowienie zeby ta Pizamorame kupic. Kogos jeszvze rozczarowala?
Napisane z telefonu