Sowy! :D
Wersja do druku
Sowy! :D
Okinami!:mrgreen:
No wiadomo, Okinami ładniejsze :love: ale sowy-niespodziewajka :ninja:
Ciekawe ile tych chust utkali... Muszę mieć Oki :twisted:
W poniedziałek dopiero będą rozsyłać faktury.... :/
kliknełam sobie okinami, sowy juz wyleciały ;)
Sów - jesli się nie spodobają - polecam NIE PRAĆ. Mozna się zakochać...strasznie miękną w praniu i robią się jak całkiem złamany len...więc jak kogoś nie zafascynuują to nie tykać, sprzedać, olac... ;)
ojj tak sowy są boskie!!!!!!!!! po praniu robia cudnie miękkie! i się tak potwornie nie gniotą :)
Głosy oddane, oby trafiło się okinami:mighty:
Na willowa z braku laku i na sowy dla Was;)
uF
caly dzień na warsztacie
ale udalo się
zaglosowałam
ktocizny mi 3ba
z checią okinami dla M. oraz willowa dla mojej córeczki
sowy...no z opisu widze ze nie mam prać ;) ok
:)
Wybrałam wszystko, choć tak naprawdę chciałabym przede wszystkim wierzbę kółkową. Dam znać jeśli wylosuję coś, czego nie chcę, zwłaszcza sowy.
Zaglosowalam i na sowy i na oki, zalozmy (nadmiar szczescia) ze mnie wylosuja w obu, faktury bede miala dwie, czy jak? Bo na przyklad sowy zachce kupic ja, a oki odstapic, to musza byc dwa linki do faktur, tak?
I musialas kupic obie?
Jak tak to doopa, bo sowy chce i kupie najprawdopodobniej, wiec bede musiala wtedy anulowac/skasowac oki z faktury. Zesz.
w sumie sprytne ;)
bede sie martwic jak mnie do dwoch wylosuja :D
właśnie też się zastanawiam jak to jest z dwoma na jednej fakturze... Może po wejściu w link widzi się obie w koszyku i można dać "remove"? Chociaż jak będę miała dwie to :bliss:kupię, a potem mąż zabije :lool:
edit. matko, dla jaj znowu dałam do koszyka i dałam enter the draw... No i poszło! :duh: oby mnie przez to nie skreślili, że dwa razy z jednego maila... No jaja jakieś :hide: