45 minut to trwało:omg:
dlaczego tak długo?Natki schodzą w minutę
Wersja do druku
45 minut to trwało:omg:
dlaczego tak długo?Natki schodzą w minutę
bo im serwer padal i co proba klikniecia to byl blad albo zerwane polaczenie........
moj ostatnio jak zostal z M na 30 min to moj szanowny zasnal na kanapie i myslal ze dziecko bajke bedzie grzecznie ogladalo, taaaaa
weszlam a Jasko mial pol twarzy w sudokremie, pilota, telefon (malza na szczescie nie moj), potem znalezlismy slady zbrodni jeszcze na dvd, niekapku,puzzlach etc....
no i kanapa of course.
sudokrem sie zle zmywa woda, lepiej sobie radza chusteczki wilgotne :)
M dostal czerwona kartke bez mozliwosci odwolania sie
Ciekawe czy sie teraz zacznie narzekanie na Osche, tak jak bylo kiedy Nati sie zrobilo popularne, ze nie da sie chust kupic ;-)
oscha ma nowa politykę:
We are busy sorting a new website system that should allow items to be held in your shopping cart for a short while and give you time to check out.
This might take a while, so in the meantime, bearing in mind the problems with overselling which doesn't really work out for anyone, we've taken the decision not to give dates and times for releases. We will just list the items and then announce here... about it.
We hope that this will avoid a rush and the minus numbers. We realise its not so convenient for lots of people and do aim to change once we have systems in place to deal with more traffic at once, but until then we hope this will make things a bit less frustrating for you all and a bit easier administratively for us.
rety, musimy czatowac
kto ma pierwszy dyzur?:ninja:
less frustrating????
To jest najgorsza z mozliwych opcji!!!
Nienawidze takiego czegos - wszystko wtedy idzie przegapic :( buuuuu
z moim szczęściem i refleksem to wielkich szans nie mam
konto odetchnie :p
ja wysmaliłam co mysle
nie bedę sie podlizywać:lol:
Komentarze az ociekaja od podlizywania - albo ja jedna twierdze, ze to jest beznadziejne rozwiazanie? Ok jest nas dwie :)
Tak do konca nie cierpie, bo z tego co widac bylo na miniaturce, co ma wyjsc, to nic mi sie nie podobalo - ale znajac Osche, to na pewno wyciagna jeszcze jakiegos asa z rekawa i pewnie przegapie :(
:|
a jakiś len albo jedwab by się przydał, nie? :cool:
Jak dobrze, że jeszcze nie zapragnęłam oschy :roll: Ciekawe jak długo jeszcze wytrzymam :rolleye:
hihi...no poczekamy :D
kurcze sheep
kto pierwszy na wahcie???
jutro urodziny oschy
tak zrozumiałam z jednego pochwalnego postu:ninja:
dokladnie, niucham, ze rzuca jakims ladnym miechem na swoje urodziny - zobaczycie, wszystkie oschofanki beda caly dzien wduszac F5 - bo cos wisi w powietrzu.
kurczak na ruszcie!:shock:
od 11.30 do 13.30 mnie nie ma
a nawet do 14stej:cryy: