ja czekam, aż listonosz przyniesie mi w końcu moje zaginione gekony.... ;)
Wersja do druku
ja czekam, aż listonosz przyniesie mi w końcu moje zaginione gekony.... ;)
...czekam oj czekam....Na nowe chusty!I doczekać się nie mogę! A , no i jeszcze na książki!
i ja czekam i kurcze doczekac sie nie moge, zwariowac idzie a w drodze chusty :D
ja tez czekam, na welniana zielona grecje -n pierwszy welniak, ciekawe czy sie polubimy ;)
też czekam na zieloną wełnianą greczynkę :) u nas to trzecia wełenka :) zobaczymy czy pobije wcześniejsze :)
no a ja się doczekałam listonosza i cuudnego mietka mi przyniósł od alci :) (ostatnio bardziej mietkuję niż chustuję )
a ja czekam na krótka evke, tralala :D
A ja na pawiory;-)
a ja od jutra bede czekac ;) na pieknego krotkiego iryska ;)
ja nie wytrzymam. od jakichś dwóch tygodni czekam na pawiory i motyle didkowe. a że poczta dziala jak działa, to sobie chyba jeszcze poczekam :roll:
Oj ja też czekam i czekam. Jak mnie wkurza ta poczta strasznie. Czekam na chustę, ale też na prezenty gwiazdkowe. Wiem, że jeszcze jest czas, ale mnie to czekanie zawsze denerwuje. Czy dojdzie, czy nie dojdzie Wrrrrr
no i ja pozamawialam prezenty gwiazdkowe, poczta cos sie nie spieszy ostatnimi czasy, a te czekanie oj denerwuje....
A ja od jutra zaczynam czekanie na mojego nowego leosia i polarek dla dwojga:)już sie nie moge doczekać
A ja jestem już mega wkurzona, bo czekam na skrzyneczki, które są już zamówione!!! Gość miał wysłać w piątek, a paczki ni widu!!! Gość nie odpowiada czy wysłał :(
przyszedł, wreszcie przyszedł ój leoś nabyty od mi.:mrgreen:
a ja czekam na bawełnianą natkę sunset :) dla odmiany, po wszystkich domieszkach, które mam :D
i na kolce od Brikoli :)