Hehe, klikanie jak w Nati albo innych Oszzzzzzzzzzach ;)
Wersja do druku
Hehe, klikanie jak w Nati albo innych Oszzzzzzzzzzach ;)
czyli szanse me marne, Pat, nie pocieszyłaś ;) no nic, będę próbować
Zakupiłam jabłka :cool:
Otulacz Kocurki jest super - mięciutki, delikatny no i piękny :) jeszcze nie wiem jak spisze się w akcji ale mam nadzieję, że będzie ok.
dziewczyny jako iż ciągle dokładam wkładki laktacyjne (do końca weekendu w promocji) i nie wiem ile mi zejdzie jeszcze, to informuję ze wszystkie formowanki w sklepie ;)
to oficjalnie :) 7 nowych wzorów formowanek już w sklepie! są też wkładki laktacyjne- do końca tego tygodnia 20% taniej! :)
Olla bardzo się cieszę :)
Strona chyba przeżywa prawdziwe oblężenie:)
Co sądzicie o nowych formowankach?
Monia :) wzorki są śliczne :) na żywo pewnie będą jeszcze piękniejsze. A zdjęcia chyba w dużej rozdzielczości są, bo się długo ładują. Marzy mi się taka formowanka, ale kurczę kasy brak póki co....
no nic...może jeszcze kiedyś się załapię na jakąś, bo znając życie te rozejdą się jak świeże bułeczki :)
dzięki dziewczyny :) Pat te są ciutke większe niż kiedyś :)
Mi się bardzo podobają te zwierzaczki w kółeczkach - cudne! nam narazie formowanki nie potrzebne :) ale! Mam nadzieję, że jak zajdzie taka potrzeba to będą dostępne :)
MonikoK, a czy ktoś już testował te nowe formowanki? Można gdzieś przeczytać recenzje?
A może dziewczyny miały te starsze wzorki i mogą się wypowiedzieć?
ciężko mi powiedzieć czy gruba,jest kształtna i nie robi ogromnej pupki. chłonna jest na pewno- bo u nas czasem cp z dodatkowym wkładem nie dawały rady,a z tymi nie mieliśmy przykrych niespodzianek i zdarza się,że jest na pupce 11 godzin;)
To świetnie wiedzieć, że aż tyle wytrzymuje! Bo u nas to jeden sik i wszystko mokre.
W takim razie pewnie się skuszę :)
Tylko ta cena :-( A kurczę przydałoby się kilka takich pieluszek ...
Moim zdaniem cena adekwatna do jakosci. Zawsze mozesz kupic na probe i stestowac. Jak nie podejdzoe sprzedac na bazarku,chetne pewnie beda.
Jesli pierzesz co dwa dni to potrzebujesz przynajmniej trzech,czterech sztuk ( czwarta tak awaryjnie).
:)
miss_kumcia dzięki :)
Losanna sama mocno ubolewam nad tą ceną :( ale nie przeskoczę kosztów niestety, a bambus drooogi bardzo.
Formowanka jest uszyta z dzianiny bawełnianej/tkaniny cienkiej bambusowej z zewnątrz i z bambusa od środka. do tego ma dwa wpinane wkłady bambusowe, każdy z dwóch warstw. jeden wkład ma jeszcze warstwę mikropolarku by pupie mogło być w nocy sucho.
Monia :) a które są z tej tkaniny cienkiej bambusowej? bo te mogą być super :):heart::beat::heart: