Potrzebuję pomocy. Mam Linuschkę, długa ok 4,4m. Za ile puścić?
https://zapodaj.net/c4fa626e1e396.jpg.html
Wersja do druku
Potrzebuję pomocy. Mam Linuschkę, długa ok 4,4m. Za ile puścić?
https://zapodaj.net/c4fa626e1e396.jpg.html
Gorąco proszę o wycenę :-):
1. Manduca Limited edition Bamboo Flame,
2. Ellevil Zara Candy 4,6m,
3. Hoppediz Rio 4,6m.
z góry dziękuje :-)
Potrzebuję wiedzieć jakie mogą być widełki cenowe indio gold rubin z 50% lnu. Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuję
Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
leo rouge 4,2 m za ile mniej więcej mógłby pójść?
Hmmm 220?
Za ile teraz chodzą bawełniane Indio, jestem na kupnie Cranberry?
I jeszcze może podpowiecie, za ile wystawić krótkiego (r.2) Girka Kakaowiec, żeby spotkał się z zainteresowaniem :-)?
Pomóżcie proszę
Mam merezhke inci w bawelnie, kompletnie nie wiem za ile ja mogę wystawić bo nabylam w drodze wymianki z dopłatą jakiś czas temu. Rozmiar 4 chyba
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
rozm. 6 jest w sklepie za 440 pln
Dzięki zulam!
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Goraco prosze o pomoc, bede sprzedawac mego pierwszego indiacza, ale kompletnie nie wiem, ile za niego rozsadnie zaspiewac :/ nawet nie pamietam, ile dalam...
Indio ultramarine 4,6, stare, bez zaznaczonego srodka i bez metki z instrukcja prania, wiec chyba z ubieglego millenium :D zaciagnieta nitka, ale nie przerwana. Nie umiem ocenic sfatygowania ogolnego, bo to jedyne indio jakie widzialam, ale wydaje sie byc wykochane.
Dziekuje :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dubel
330-350?
Za drogo, to cienizna mimo że śliczna, 300 all in.
Ja rubinrota 18-letniego 4,2m sprzedałam za 330 w grupie chustowej. Ultramarine jest chyba bardziej chodliwy, no i Twój jest dłuższy. Jeśli naprawisz zaciągnięcie, to możesz spróbować wystawić np. 350 all in do negocjacji.
Slicznie dziekuje, przynajmniej wiem jakie ramy cenowe, oczywiscie pierwszenstwo dla forum :) teraz wisi i sie suszy, obejrze go jeszcze dokladnie jutro w dzien.
Nitki nie naprawie, probowalam juz - bezskutecznie, to nie moja dzialka.
A Didek Nino vel peniski natur 40% tussah rozm 4, prawie nówka sztuka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Akonate, jeśli to tylko zaciągnięcie, to łatwizna - bierzesz igłę i wciągasz nitkę po całej długości. Żmudne, ale tak banalne, że nawet ja to potrafię, a jestem totalnym beztalenciem
Ola, myslalam, ze dam rade, no nie dalam :(
Pytanie o peniski - ludzie pomóżta... bo wujek google nie wie nic