o!
to idę też poszukać bo nam się już znudziły niektóre książki i trzebaby jakieś nowości zakupic.
Wersja do druku
o!
to idę też poszukać bo nam się już znudziły niektóre książki i trzebaby jakieś nowości zakupic.
Jaka gildia?
Przepraszam juz mam :)
Ja zamówiłam ostatecznie 11 pozycji, z rabatami od 37%do 53% :) Dzień książki uważam za udany 8-)
Jestem lepsza, bo zamówiłam w gildii 24 pozycje :hide: I po co ja tak o nią dopytywałam? :duh: :duh: :duh:
Późno już, ale w Litearturze dziś było -45%, to całkiem już fajne ceny wyszły.
w końcu też złożyłam zamówienie w gildii - wyrobiłam się zaraz przed północą. I jak głupek odświeżam stronę, żeby z satysfakcją zobaczyć, jak świetnie zaoszczędziłam w ostatnich sekundach Dnia Książki - a tu ceny złośliwie nie chcą przejść w normalny tryb (zniżka obowiązuje do piątku - co może będzie przyjemną informacją dla tych, co się spóźnili)!
Dzięki Jul, mi padł wczoraj internet a zamawianie przez telefon to jednak nie na moje nerwy. Dziś po pracy zrobię sobie zamówienie w takim razie :D
To, że promocja trwa do dzisiaj to dla mnie zła wiadomość - przypomniałam sobie o kilku pozycjach, które po prostu muszę kupić! ;)
Napiszcie prosze na co warto się skusić z myślą o rozgarniętym czterolatku? Może bym coś nabyła z tej okazji a czasu mam mało na przeszukiwanie.
Ja też wczoraj wybierałam i wybierałam i zostawiłam resztę na dziś, bo dojrzałam, że do dziś promocja:D
powinnam jakas ekstra znizke dostac u nich :D
To jeszcze dzisiaj sa znizki w gildzie?
Jej super bo mnie wczoraj caly dzien nie bylo
Czy warto brać dla czterolatka Matematyka ze sznurka i guzika?
No i kupiłam i ja :P, ale w bonito bo taniej mi wyszło bez przesyłki i z moim wypracowanym rabatem stałego klienta ;)
nie mogę nic ciekawego w gildii znaleźć :( czy może mi ktoś pomóc?:P
Dzięki za namiar, w Gildii wyszło mi o 50 zł taniej niż w arosie (dużo się uzbierało, w tym podręczniki).
I ja w gildii wczoraj zamówiłam, w końcu moja medyczna książka była tańsza o więcej niż 2zl- tym razem było ponad 40zl taniej...
A mi w bonito wychodzi tyle samo co w gildii więc odwolam zamówienie i kupie w bonito, żeby rabat większy mieć :)