Wypatruj jutro listonosza ;)
W dalszym ciągu czekam na SN Midniht i jeszcze na Surya Tiree :lol:
SN Aiko dzisiaj już przyszło :mrgreen:
Wersja do druku
Dubel
Surya Honey, Surya Tiree, Okinami Skye, RS Artipoppe Oz, Roses Nova.
Doczekać się nie mogę!!!! :mad:powodzi się co po niektórym zachciało :twisted:
Pawie dotarły i już je wypróbowałam. Nośne i cienkie. :D
Czekam na Oki :)
x3
kai,harris i skye :mrgreen:
Siedzę w domu mając nadzieję, że dzis może przyjdzie... Dzwoni listonosz. Biegne myśląc "Tak szybko doszło? Przeciez wysłane dopiero wczoraj wieczorem, och jak cudownie!!!"
Przyniósł........ wezwanie do zapłaty. :mad:
A ja czekam na moją wyczekaną Maruyame, podejrzewam jednak, że dopiero po weekendzie listonosz zapuka..
Okinami Skye, Kokadi teo stars, roses nova, ... ;)
Leo Natur... I też cały weekend czekać muszę, a bym chciała natychmiast :mrgreen:
Ostatnią chustę kupowałam pół roku temu i się już doczekać nie mogę.
Ach właśnie zapłaciłam, więc mogę napisać, że
czekam na preorderowe Róże Afrodyta i SN Nebula :high: :high: :high:
A ja nie wiem czy czekam, bo nie wiem czy wyslane, nie mam kontaktu z odbiorca i w ogole mnie ta sytuacja stresuje
Na Deliny oliwkowe :) Niestety muszę poczekać do poniedziałku :( Straaaaaasznie długi ten weekend :D
czekam i czekam na mojego willowa... ale ze wg systemu monitorujacego przesylki (wynalazek geniusza :D) dwa dni temu willow dotarl na heathrow, wiec lada dzien powinien zapukac listonosz :)
Czekam na... Eliasa, fioletowe Indio, NV Rone, SN Nebule i Ravena, Artipoppe Two Birds Cornflower.
Nie lubię czekać :hide:
edit. jeszcze tęcza nati w kolorze indigo :)
Konopnego Aprila dzięki FatalFuchsii :cakegirl::mighty:
jeszcze tylko nebula za mną chodzi i koniec, koniec!!!
No bo nie było szans na aprila, to dałam sobie spokój ;-)
ale minimalizuję swój stosik, ojjjj minimalizuję...
Otóż nie, bo w lipcu wyjeżdżam na miesięczny odwyk :nono: więc póki mam samozaparcie i motywację do minimalizacji, to trzeba korzystać, póki trwa ;-P
Od jutra będę "przypadkową" posiadaczką Inki. Nie planowałam a jednak :duh:
Zakładam, że pomacam i puszczę w świat...
Nigdy jeszcze nie czekalam na taki desant: petrolowe kury, zebatki jedwabne czarne i konopne paissi :D
I ja czekam.,..póki co na pieniądze, żeby zapłacić za mojego bambusika lenny wymarzonego :) pewnie na kieszonkę będzie na mnie za krótki, więc ćwiczyłam póki co w elastyku: kangurka i siodełko. Siodełko chyba jest cholernie trudne albo po prostu w elastyku takie było...a to możliwe ;) Kangurek jako tako wyszedł ;) oczywiście nie nosiłam tak w elastyku, tylko samo motanie ćwiczyłam ;)
Ja na poprzednie śliczności się doczekałam a teraz czekam na: Braid Islay, JKC Satori, len irlandzki Tangerine i waniliowe różyczki :mrgreen:
No to juz nie czekam na kurki petrolowe :) odmeldowaly sie pod drzwiami wraz z reszta moich online zakupow :D :D
Oto moja lista:
-Oscha Surya Tiree 5
-Indio 100% bawełna 6 (jakieś jasne, znowu nie znam nazwy swojego kolejnego indio- dołączy do mojej kolkcji "nie wiem co mam" :hide:)
-Didymos LE Travel in Time z konopiami 7 (to śliwkowe)
-Girasol Rainbow Dreammer 6 (to pewnie jeszcze nie wyszło do mnie, ale też czekam)
Czekam, oj czekam, zwłascza, że wygląda na to, że Oscha i Didki bedą razem po jutrze. :)
Pierwszy raz od bardzo dawna na nic nie czekam! I dobrze mi z tym :mrgreen:.
nie zdążyłam się naczekać, a już przyszły :D
izer dla nie-męża i tęcza aprosas na wymiankę
Girasol Iridescence, Oscha Skylark, Surya Honey.
cuervo :)
czekam na ... india tussah czarna, ellevill paisley ink ...i jeszcze fumus batu:duh: zaraz znów będę musiała coś puszczać na bazarku..
kurcze, dziewczyny, gdzie te pieniądze co na ulicy leżą czy co, że Wy po 5 kupujecie a ja za zapłatę za jedną dobre kilka dni kołowałam ;)
Ale już zapłacona i teraz serio czekam. I modlę się, żeby nie była za krótka ;)