Ja dzisiaj widziałam wisiadło-siedziadełko. Wyglądało jak ergo tylko miało węższy panel, a pod dupką taka półkę jak w hipseat. Wyglądało to dziiiiiwnie. Dziecko OCZYWIŚCIE przodem do swiata
Wersja do druku
Ja dzisiaj widziałam wisiadło-siedziadełko. Wyglądało jak ergo tylko miało węższy panel, a pod dupką taka półkę jak w hipseat. Wyglądało to dziiiiiwnie. Dziecko OCZYWIŚCIE przodem do swiata
Moze to było ergo360? ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Złapane wczoraj pod blokiem ;)
Napewno musi byc wygodnie:twisted:
Edit. Nie powinnysmy umieszczac zdjec osob prywatnych, bez ich zgody;
omg...
Mój mąż stwierdził ze fajne, ale chyba nie o wisiadło mu chodziło :hide:
Brak słów :|
O w mordeczke.
OMG szkoda ze sobie nie zawiesila jak torebki na ramieniu :o.
o ja pierdaczę:omg: słyszałam o takich ustrojstwach z opowieści ale nie miałam okazji (na szczęście) zobaczyć na żywo
A ta pani wyraziła zgodę na umieszczenie zdjęcia jej i jej dziecka w necie?
ja wczoraj widzialam jedna dziunie z nosidlem (ale panel byl jakis szerszy, nie wiem co to bylo) oczywioscie dziecko przodem, ale zabraklo mi odwagi, zeby zwrocic uwage, bo pani wygladala tak, jakby byla w stanie w pysk strzelic (cala rodzinka zreszta) :hide:
Co do zdjęcia: Wystarczy twarzyczkę zamalować i można śmiało wrzucać. abcd_2000, w Paincie zamaluj i wrzuć, bo mnie ciekawość zżera ;)
Nawet nie zauważyłam że zostało usuniete, zaraz to zrobie o ile nie usunęłam.
A wrzucanie zdjęc z olx czy czegoś innego jest ok?:evil:
No dobra, poprawiłam :)
http://images69.fotosik.pl/251/1fc9eb0f0b3120c0med.jpg
http://images68.fotosik.pl/252/865a9a6a203721f8med.jpg
o właśnie miałąm pisać, że w ostatni weekend widziałam coś takiego ale nie umiałam opisać tego hmm skośnego wisiadła :P
Teraz jak z kroniki kryminalnej :)
Zdjecia z olx sa juz publiczne, wiec mozna je kopiować. Robienie komuś zdjec i wrzucanie ich do internetu bez zgody i wiedzy tej osoby jest nie tylko niegrzeczne, ale i nielegalne. Zamazanie twarzy moze nie wystarczyć, jezeli osoba nadal jest do rozpoznania.
Sent from my iPhone using Tapatalk