na moje pierwsze MT
Wersja do druku
na moje pierwsze MT
;-)a ja baryłka na Twojego m. czekam:cool:
a ja czekam na kuriera. dziś przyniesie mi moją pierwszą chustę tkaną. NATI oczywiście :) i czas mi się wlecze kiedy tak czekam
Czekam na moją grecję czerwoną, nie wiem, czy przyjdzie dziś czy jutro, mam nadzieję, ze jak najszybciej. Po dłuuugim czasie poprzednia właścicielka w końcu mi ją wysłała :) i nie mogę się doczekać, kiedy ją zobaczę :)
Czekałam, czekałam i się doczekałam ;)
Wczoraj wróciło do mnie moje SP z kaszmirem, dziś przyleciał testowy LL czekoladka i Inka :) no i awizo w skrzynce...czyli pewnie tęcza francuska ;-)
No i jutro jeszcze mają przyjść getry. Co za tydzień!!!
czekam na:
- testowe nosidło Tuli,
- brązową grecję wełnianą (baaaardzo czekam;)),
- lanę solarę (ciekawość mnie zżera),
- kaszmira natura krótkiego (ostatnie chustowe marzenie moje)...
a ja czekam na moją pierwszą Zarę :-) powinna przyjść za parę godzin... siedzę jak na szpilkach...
A ja zamiast spać to kupuję po nocach i teraz będę czekać na indio z wełną :)
Jak ja się nie mogę doczekać, eh...
Właśnie brzyszła do nas oczekiwana kurtka do noszenia mamabutterfly. Jest cudna, zamotałam odrazu małą a ona z radochy machała tylko nóżkami. Dzis inauguracja spacerowa!
a ja czekam na polar do noszenia
i na girasola kakaowca
i bluzkę do karmienia
niechby już przyszedł ten listonosz :-)
czekam z niecirpliwościa na dwie lany (jakos mnie na lany naszło ostatnio): melone i solara
i ja czekam i doczekać sie nie mogę..dwie szmatki mają do mnie przybyć...tylko coś listonosz sie ociąga...
ja tez czekam :P Lana tatoo do mnie leci :D
Czekam na pieluszki z...... Malezji :hide:
a do mnie lana solara leci i doleciec nie moze
Ja czekam na getry, pieluszkę, mydełka, pieluszkę i papcie (to chyba dopiero dziś wysłane będą), cukieraska (chyba, że to nieaktualne :()
a już w sumie dostałam :D mąż robił za kuriera i JUZ JEST moja pierwsza chusta :) Nati Savanna od Suzi :))) I jeszcze mi sie geterki, pod kolor, dostały w prezencie ;)