qqrq5 - widzę, że gruffalonka masz amberkowego :) i TAKO zbierasz, świnki poleciały do Was może do końca tygodnia dotrą :)
Wersja do druku
qqrq5 - widzę, że gruffalonka masz amberkowego :) i TAKO zbierasz, świnki poleciały do Was może do końca tygodnia dotrą :)
qqrq5 a jak w środku wygląda Człowiek na księżycu? Zastanawiałam się nad nią, ale w końcu nie wzięłam.
Nam się bardzo podobały, mimo że 'na motywach' :)
Ja też przeczytałam Alicję i mi się bardzo podoba choć pewnie kupię też oryginał kiedyś :)
Ja wiem, wiem... :)
To ja mam takie zboczenie, że do pewnych książek trzeba dorosnąć i poczekać na nie, dlatego nie lubię upraszczania ich dla młodszego odbiorcy ;) Dlatego też zbyt wcześnie nie czytałabym dzieciom Małego księcia, Serca, czy np. Tolkiena :) Alicja też się do nich zalicza, ale to ja tak mam :) Nie bierzcie do siebie :)
Soul, ale np Pinokio w ogóle uproszczony nie jest. Sa brutalne zdania, smutek, łzy i to wszystko co w oryginale.
Jest to jednak adaptacja, nie czytałam całej, tekstu jest o wieeele mniej niż w oryginale - i pamiętam, z blogów książkowych, że ta adaptacja ma niezbyt dobre recenzje..
Czy ja wiem? Jest tekstu mniej, ale tez jest go duzo. Ja się z niepochlebnymi recenzjami nie spotkałam, ale czytalam tylko kilka. Popatrzę.
Inspirujecie :) W zwiazku z tym pochwale sie co dzis do nas przyszlo ;)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...e00bacb47b.jpg
Otto ma byc prezentem na roczek. Chcialam kupic Auta, bo u nas to byl hit ok 1,5 roku, ale postanowilam zajrzec do Otto i troche sie rozczarowalam. Jakos tak malo szczegolow i malo kolorowo w porownaniu z autami. Reszta raczej ok.
Napisane z telefonu
same perełki :)
Dokladnie - dlugo czekalam na ich kupienie, a kolejna porcja juz czeka ;) A tu poprzedni zakup
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...562cd85f58.jpg
Wszystkie na szczescie zaakceptowane przez 2,5 latka :)
Napisane z telefonu
Świetne pozycje. Ciągle zapominam o Liczypieskach i muszę w końcu dorzucić.
Do nas po weekendzie doleci zestaw ze Składnicy i jestem ciekawa ich bardzo,bo chyba nic co znałabym z naszego książkowego wątku. Zobaczymy czy to będą sensownie wydane pieniądze.
Agum pochwal się koniecznie :)
Hubertowa piękne zakupy :)
hubertowa, otto ma 2 części. u nas też „otto jeździ tam i z powrotem” furory nie zrobiło. za to „otto w mieście” już tak :)