czekam na unikata od sylvetty :twisted:
Wersja do druku
czekam na unikata od sylvetty :twisted:
ja czekam na kuriera z moimi kosmetykami
juz prawie tydzien
juz nigdy nie kupie w tym sklepie :@
a do mnie jednego dnia listonosz przyniosl: breloczek do brikoli, smyczke od moniki999, i paczke od nemhain z "w Głębi..." Zarą Oberżyną i Lana tatoo - pelnia szczescia :mrgreen:
Ja czekam na kolejna welne na moje welniaki no i na spodenki welniane (otulacze) ale z takiej welny do szycia...
A ja czekam na czerwoną nati z bambusem :) W końcu! :)
I na parę rzeczy z wymianki, i na pieluchy z otulaczem.
Ale szał w tym tygodniu ;)
Ja też mam szał w tym tygodniu :) Wczoraj przyszedł girasol od Atelki (cuuudny jest :P) i czapeczka z wymianki, czekam jeszcze na kilka wymiankowych rzeczy i torbę od Lindy, ehhh szaleję w tym tygodniu :)
wczoraj przyszly wymarzone welniane elipsy (dzieki nata :)). a czekam jeszcze na vatka solsbury - i sie martwie troche, bo poslany wczesniej niz didek...
Dziś przyszły didkowe skowrony od kanka9 :) czekam jeszcze na leo bordeaux. Oj jakie to przyjemne uczucie otwierania paki!
Dziś dotarła do mnie Inka :) sztywna jeszcze
A ja czekam na irysa na fale Aqua, girasola black red white (niech wreszcie Ola z tego urlopu wróci!). A miałam się powoli wyprzedawac :hide:
ale nie mogę odmowic sobie przyjemności oczekiwania a potem rozpakowywania nowych chust no i tej cudnej chwili pierwszego dotyku. Wiem wiem, to już zaawansowane stadium chustochoroby :mrgreen:
czekam na lane solare
o to ja też na coś czekam - indio natur brown...
A jakie macie doświadczenia z paczkami z zagranicy???
Czekam na Nati Toskanię od moth wysłaną z Irlandii 9.08 i nijak nie chce dojść,
czy myślicie że nasza poczta tak może ślimaczyć, czy chusta zaginęła w akcji gdzieś nad oceanem Bałtyckim ;) i można już o niej zapomnieć?? :(
Macie może jakieś pocieszające wieści, czy jak jej do tej pory nie ma to już nie będzie??
na Girasola Diamond pink/braun i sie doczekac juz nie moge :)
A ja czekam na Japana z kaszmirem...pewnie jest juz na poczcie, ale mnie w domu nie ma do niedzieli ;)
A ja dziś dostałam bolerko od Mety,Julka książki.
Zła jestem,bo zaginęła przesyłka z książką dla JUlki.
I w ogóle poczta coś ostatnio nawala.
Ja czekam na kilka paczek i nic dojść nie chce...kurcze blade...
a ja czekam na tulika z wywieszonym jęzorem i tez coś dojśc nie chce.
bizu z wymianek dzis dostalam :)
pieeeeekne :D