była moja.
piękna sepia
kawał szmaty - gratuluje :)
Wersja do druku
My może o tej samej sepii piszemy.
Od kogo kupiłaś?
Tak pytam z ciekawości.
Może napiszemy jej historię:).
Moja:)
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/x...bak6Y3lbOB.jpg
Ładniusia :) Ładniejsza od terry - dokładnie tak jak napisałaś Asiu, bardziej wyrazista. Gratulacje kanka !!!
o raju..... ale ta sepia ładna!!!!
MartaS ależ czerwone stosidło wyhodowala!!
Dzięki ;-) na licytacji napisane było że chusta od bushido ;-) dalszej historii nie znam ale podobno staruszka ;-) i chyba mało ich jest co bo raczej się tak nie spotykam z sepią ;-)
Aaa ona na żywo też tak do lodena podobna ? Bo u mnie na kompie tak coś mi się widzi ;-)
macierzanka a co to to na dole takie różowe ;-)?
MartaS cudne szmaty !! :)
kochane , czy mogłabym prosić obecne lub byłe właścicielki o jakiś opis indio szmaragda ?
np. grubość ,mam indio lila royal2 - czy mozna je porównać , które grubsze ?
i kolor jest bardzo podobny do zary ocean?
ja miałam szmaragda. był on dość cienkim indio bawełnianym (miałam starego szmaragda), nie porównam do indio lila royal2, bo nigdy go nie miałam w rękach.
kolor to taki przygaszony zielono/niebieski. Mnie nie zachwycił. Mam gdzieś nawet fotki jak będziesz chciała to Ci wrzucę :)
jasne ze chce fotki :)
No to jeszcze chyba te fotki do wątku indiofilskiego pasują:
http://lh4.ggpht.com/_BBg4J_b75Tg/TB...2/IMG_0065.JPG
rubin-gold i sonne-terra. tak mnie jakoś na porównanie wzięło ;)
WOW! pieknie sie złoty rubinek prezentuje :)
no ładny jest, tylko sztywniak z niego ;)
prałam, prałam, ale nawet po praniu taki sztywny, że mi się go zawiązać nawet nie chciało
Marta, Ty leniuszku:) A własciwie antyLENuszku;)
no... ja lubię mięciutkie chusty. I dobrze noszące do tego :) Wiem wiem złamany len taki właśnie jest (np. były Agutowy rozek), ale niezłamany....
Marta a ja myślałam że ty czerwono - czarne wstawiłaś ;-)
Agut w sobotę miałam zamotanego roska (co prawda na chwile) ale już samo motanie super ;-) nie lubiłam lnów za bardzo ale ten faktycznie jest inny. Hmmm może gdybym nosiła (mam nadzieje że jeszcze tak będzie ;-) ) to wiesz co, może powiedziałabym że nie dziwie się że ma taką cene ;-)
A ja na swoją sepie jeszcze czekam