Zapraszamy na Sylwester z NappiMe :)
http://nappime.pl/press/wp-content/u...prom_sylw1.jpg
Wersja do druku
Zapraszamy na Sylwester z NappiMe :)
http://nappime.pl/press/wp-content/u...prom_sylw1.jpg
Noc zakupów czas start!
ale mi przykro że ten wątek taki wymarły :( a ostatnio z sentymentu weszłam sobie na stronę oglądać wzory których nie widziałam i takie piękne są <3
Dziękuję! Wątek faktycznie jakoś ostatnio upadły :) ale na szczęście tylko wątek, bo sklep nadal żyje :)
A my mamy plany i niespodzianki ;)
tak, tak, sklep że żyje to właśnie dzisiaj dogłębnie obejrzałam... i czekam na wypłatę :D (kaczuszki <3)
to chyba dobrze że moje dziecię nie chce się jeszcze odpieluchować...
a wszystko przez rozmowy z innymi mamami o pieluszkach
Ostatnio zobaczyłam/pomacałam Waszą pieluszkę Monika u koleżanki i teraz przeglądam wzory na stronie w te i wewte i nie mogę się zdecydować:) są piękne, a na żywo jeszcze delikatne i miękkie. Muszę trochę uzupełnić stosik, bo posprzedawałam to co mi nie podpasowało i zadanie wcale nie jest proste. Ale bardzo przyjemne;)
Martulec kaczuszki moge ci odlozyc bo wiecej ich nie bedzie :)
Mama_lwica bardzo się cieszę że na żywo przypadły ci do gustu :)
Tak - poproszę o odlozenie i na koniec miesiąca zobaczę czy coś jeszcze nas skusi. Dziękuję :*
wycofać kompletnie to jeszcze koniki chyba :) Ale na pewno nie jest tak ze w każdej partii szyte są wszystkie wzory :) zwłaszcza że będą 4 nowe za jakiś czas, jak się tylko uszyją :D
Będą nowe wzory? Super :)
Może jakaś mała zapowiedź?
Będzie I zapowiedź niebawem :)
Kochane
do końca lutego 7% rabatu dla forumek i osób zapisanych na newsletter. Kod do wpisania : 0215
moniko, a kiedy można będzie obejrzeć nowe wzory? :)
kustafo jak się tylko uszyją :) mam nadzieję że w połowie marca będę miała zdjęcia choć pieluszki pewnie będą ciut później :)
a kiedy będzie jakaś dostawa do sklepu? bo najfajniejszych wzorów nie ma:frown
Wszystko się szyje ale na dostawę bedzie trzeba poczrkac do połowy marca mniej więcej.
przypominam o promocji :)
Już wkrótce...
http://nappime.pl/press/wp-content/u...03/slajder.jpg
Zgadniecie jakie bajki Wam opowiemy? :)
kot w butach, czerwony kapturek, królewna śnieżka i trzy świnki :)
Ale dlaczego kolorowe tło? :(((
plejady nieźle :)
Kudlata nie wszystkie mają kolorowe :) ostatnio było sporo głosów by wprowadzić znów kolorowe tła więc chcieliśmy zrobić niespodziankę :)
Mam nadzieję, że gdy będą pokazane w całej okazałości to każdy znajdzie coś dla siebie :)
Kot w butach, czerwony kapturek, królewna śnieżka i 7 krasnoludków ale tej ostatniej nie znam albo nie kojarzę.
Cudne te pieluszki :)
cudne wzory:)
Jaki świetny pomysł z tymi bajkami!
Bardzo się ciesze że wam się podoba :)
Ale cudne bajkowe pieluchy!! aż żal że kieszonek mam wystarczająco ;)
Super :D kieszonek mam już pełną szufladę, ale na nowe wzorki pewnie się skuszę :) Uwielbiam kolorowe pieluchy, więc wg mnie kolorowe tło jest ciekawsze. Mam kilka starszych wzorów NappiMe i spośród nich najbardziej lubię krasnoludki.
dziękuję za miłe słowa :)
Przepiekne są!!!! na lato z coolmaxem- jak ta lala. Wg mojego prywatnego rankingu NappiMe z coolmaxem to najlepsze pieluszki coolmaxowe na świecie. GRATULUJE MONIKO!!!! No i przepiękne PULE, liczn
Nata dziękuję.
Dorzuciłam sporo pieluszek do OUTLETU, można kupić pieluszki w dobrej cenie :)
Pobiegłam do outletu i juz tylko jeden folk został? Chciałam kameleony obie a tam nie ma "dodaj do koszyka" :(
Ja rano już nawet miałam dwie z coolmaxem w koszyku, ale M do pracy wychodził i wyrwałam się z Nim na przechadzkę :duh: :D
a mi sie udalo co nieco zlapac ale ktos jednoczesnie kupowal bo byly np rowery z coolmaxem,wsadzilam do koszyka i wyskoczylo ze brak.Moniko pisze pw
Matko, jak dobrze, że nic już nie zostało :wink:
A ja kliknęłam rowery i kogutki rano zaraz po twojej informacji, ale nie dostałam żadnego maila potwierdzającego zamówienie?
Edit: Już nieważne, jeszcze raz sprawdziłam, wpadł do spamu ;)