Ja chę!
Wersja do druku
Widzę, że schaleństwo trwa:)
Ja na szczęście już mam czego szukałam i jestem wolna:bliss:
....do czasu aż pojawią się lniane chmury zen8))
Mam 4 edena na zbyciu, gdyby ktoś chciał:)
coś dużo tego jest, nie myslicie?
Nie wiem i na razie nie wnikam. Moja satysfakcja w temacie firmy na O zostala zaspokojona ;) teraz czekam, az cuda przyjda, dotkne i zamotam. Bede sie lansowala w DH* edenowym :D
(*double hammock)
Bedziemy Dh sisters po dwu stronach globu ;) Yvona - ile do Ciebie lecą paczki od Oschy?
mój eden już w drodze :)
Napisali 25 dni, ale mam nadzieje, ze wczesniej. Do ciebie dotrze duzo predzej. Knot juz idzie, bo mialam meila, ze wyslali, ale z edenem jeszcze nie wybyli na poczte, moze dzis poznym wieczorem bede miala zawiadomienie.
No kurcze, ekscytacja mnie dopada pomalu, i wiecie, mam wrazenie, ze ten knot duzo zyska na zywca. Niby taka pastelowka, ale... cos w sobie ma :D
nie kus bo mam aktualna fakturę na poczcie...
Nie kusze, tylko pisze co mysle. Jak wrzucili na fejsa cala kolekcje, to mi sie oko dluzej na nim zatrzymalo, pomijajac mojego faworyte edena ofkors ;)
A jakby co to pewnie spokojnie mozna wymienic, czy sie myle? Czy chustoswirki juz sie takie posh zrobily, ze na wzmianke o wiekszym wypuscie juz nosy w gore? :P
Zreszta, podziele sie z toba moim patentem: jak kupie cos, co wydaje mi sie, ze moze nie powinnam, to sobie wtedy mysle, ze... zawsze moglam te kase zgubic/zostac okradziona :P efekt ten sam, tyle ze bez przyjemnosci ;)
yvona, :thumbs up::thumbs up::thumbs up:
No bo nie prawda to jest? :P :P
:high:
ale czad
ja sie spłukałam do cna
:lool:
mam asha i mam eden
yes!
ale konto na 0:lool:
co za debilizm ;)
yvona, no i jakbyś zgubiła to już po ponoszeniu nie puścisz dalej w świąt! j:)
Zaplacilismy czynsz za kolejne dwa tygodnie, wiec zle nie jest :P
Aha, mam meila, ze juz wyslali, no maja szczescie bo juz mialam raban robic ;) (zartuje, pewnie poczekalabym do jutra)
:lool:
dostalam inv. na 3jke edenu
kasy nie mam
jak ktoś chętny to zapraszam:high:
a ktoś chce edena 6tke??
:)