Ot, co;)
BTW wrzuc rotbucha:) bo sie swojego doczekac nie moge;)
Wersja do druku
Ot, co;)
BTW wrzuc rotbucha:) bo sie swojego doczekac nie moge;)
Ostatnia czerwoność indiowa dotarła. Myślałam, że będzie ostatnia, a tu już mnie kusi następna :cryy:Czy to się kiedyś skończy ? :hide:
http://lh4.ggpht.com/_BBg4J_b75Tg/TA...2/IMG_0509.JPG
od góry:
rotbusch
ziegelrot
indio biało-czerwone
Cuuudeńka! Piękny "gradacyjny" stosik cóż pozostaje kontynuować ;)
Aaaaaaaaaaaaaaa:) BOSKIE!!!!!! Marta co to to trzecie?????? znaczy to w srodku, bo na wierzchu Rotbuche, tak?
o jaaa to najniżej cuuudne ;-) Napisz co to
Ja uwielbiam czerwone jak byś chciała sprzedawać pamietaj o mnie ;-)
A skąd wy bierzecie takie cuda ? ;-)
Marto, śliczne!!! A zwłaszcza wszystkie zusammen do kupy - szkoda, że tak się nosić nie da ;)
Nie wiedziałam, że on taki piękny :). Martas cuuuudny zestaw!
skoro jesteście indiofilki to będziecie wiedziały - jakie to jest indio - kolor taki morsko-zielono niebieski?
widziałam na kimś i mi sie strasznie spodobało.
Ja mam nieszczęsnego cobalta i z bólem stwierdzam ze nie jest to udany model indio...choć wizualnie- piękny.
To może indio szmaragd zobacz tu jest :
http://samebaby.com/forum/viewtopic....7dc34fcf4523aa
albo jak bardziej niebieskie z zieloną nitką to może ultramarin:
http://picasaweb.google.pl/lh/photo/...eat=directlink
albo może ten nowy indio właśnie taki niebiesko zielony niepamiętam nazwy (dziewczyny napewno pomogą ;-) ) ostatnio jedna forumka chciała go sprzedać
Dodałam podpisy :)
panthera, a co z cobaltem jest nie tak? ja też go mam i jest świetny :)
to nowe indio to April się nazywa. Nie widziałam na żywo, ale może być ładny. Miałam kiedyś ultramarynę i szmaragda i ultramaryna ładniejsza. Morski to będzie szmaragd raczej :)
ehhh wiedziałam że biało czerwone najpiękniejsze ;-) moje marzenie ;-) a powiedz gdzie Ty kupujesz te cuda ? Bo ja na
TBW się nie udzielam nie mam wstępu i ogólnie tam nie kaman ;-) ebuy znowu nastraszyły dziewczyny że tam ryzyko ;-) kurka czasami mam ochotę dla kolekcjonerstwa coś se fajnego zakupić ;-) ale takich staroci to ciężko dostać
tak to szmaragd... kocham ten kolor :)
cobalt cienki jak ślubny welon i mi sie rozłazi - muszę prac po każdym motaniu :(
po praniu - jest ok.
za to na upały może będzie idealny - bo do nośności zastrzeżeń nie mam na razie :)
ach...a gdzie takiego szmaragda można by upolować?
april jest ładny - ale nie mój kolor (znaczy podoba mi się ale ja w nim średnio wyglądam)
a....:duh: bo Ty panthera piszesz o indio kobalt rouge z lnem? A ja piszę o indio kobalt z wełną :) Ono nie jest cieniutkie o nie...:mrgreen:
kanka ja w większości przypadków właśnie z ebay korzystam. Jak do tej pory, odpukać, nigdy nic złego się nie wydarzyło. A indio szmaragdowe albo ultramarynę używaną na ebayu właśnie najtaniej kupić można. Licząc nawet przesyłkę z germanii to się opłaca.
właśnie zostałam posiadaczką kolejnego indio ;-) hehe chyba koniecznie musze postarać sie o kolejnego dzidziola ;-)
Co żeś nabyła??:)
A to zakup w zasadzie jakiś nie do końca planowany (podobno takie są najlepsze ;-) ) . Leżał sobie taki bidaczek na aukcji u nas to go wzięłam ;-) a pieniądze napewno dobrze wydane ;-) no musze zobaczyc na żywo tą sepie ;-)
no... my indiofilki nie możemy pozwolić, żeby jakiekolwiek indio niechciane i niekochane było :)