No właśnie, wizyta w przychodni mimo tego że konieczna, to jeszcze jakieś gratisy, niekoniecznie chciane, można otrzymać... Ach...!
Życzymy dużo zdrówka :)
Wersja do druku
No właśnie, wizyta w przychodni mimo tego że konieczna, to jeszcze jakieś gratisy, niekoniecznie chciane, można otrzymać... Ach...!
Życzymy dużo zdrówka :)
Dziewczyny, a tak OT zupełnie - wiecie coś o przedszkolach 14, 20 i 21?
Iwka, ja niestety nie wiem nic.
Dawno się nie interesowałam.
A Damian będzie zapewne chodził do p-kola u nas na wsi. ;)
Dla mnie bomba! I reportaż i spotkanie! Tylko Piotrek poszkodowany, bo nie zauważony jako drugi Pan :)
Nauki Basi bezcenne, żeby przy takiej kółkowej trzeba na tyle uważać to byłam w szoku... Jednak jak się zobaczy na żywo to dopiero widać o co chodzi.
Jedyny minus to to, że ten filmik uświadomił mi jaki się ze mnie zrobił pączuś :)
Pączuś???? Młoda-mamo, tylko brzusio masz, i to jaki foremniutki :D śliczniutki!
No i słusznie, aktywnych panów było więcej.
A kółkowa która nie dała się ujarzmić, dziś rano została oswojona! Moniska - to dla Ciebie nie szczególnie dobra wiadomość, bo chyba jednak nie pozbędę się jej tak łatwo:hide:
buuuu.... :( No cóż, mówi się trudno!! ;)
My w temacie przedszkoli też niewiele jeszcze wiemy, choć zaczynamy się dowiadywać. Na razie jestem po rozmowach z Dyrkami z przedszkoli na zwycięstwa koło inwestprojektu i z przedszkola na chałubińskiego. Chałub. - bardzo niemiła dyr, a na zwyc. - super. Ale wiadomo, one dziećmi się nie zajmują...
o przedszkolach osobiście też nic nie jestem w stanie powiedzieć.
znajoma posłała dwulatkę do p-kola naprzeciwko cmentarza na gnieźnieńskiej. tam jest taki niby kościół i na górze jest prywatne przedszkole. ona jest zachwycona i mała też jest zachwycona. opierają się na montessori.
gouraanga, a co z zamówieniem? powiedziec Ci co bym chciała, czy zamówic i z Arabellą ustalac wysyłę na jeden adres?
fanie, że chcesz coś jednak :) może zamówmy w takim razie, każda swoje i napiszemy do Arabelli, żeby na jeden adres poszło. a kosztem przesyłki się podzielimy później.
tylko moniska jeszcze miała się zastanowić czy będzie coś chciała.
dobra, to ja swoje zamawiam, zanim same pustki zostaną
dobra
a na czyj?
jak chcesz, może być na Twój.
widzę, że i tak prawie nic już nie zostało. ja bym chciała tylko kółkową babylonię.
czekajcie z zamówieniem dziewczyny. Ja farbki będę chciała. Do wieczora dam znać jakie i ile :)
A spotkanie super wyszło :) Szkoda że jednak mój M w domu z młodą został bo pewnie byłby "gwiadzdą" jako noszący tatuś.
Zastanawiam się nad warsztatami grupowymi ale teraz widzę jak trudno jest opanować grupę i dopilnować by każdy nauczył się motać bezpiecznie :(
Basinda, to zamów co chcesz i napisz Arabelli, żeby wysłała wszystko do mnie
ja tez jej napiszę, żeby poczekała na wszystkie zamówienia z Koszalina i okolic:)
A wiesz, że jak więżę tak MT jak pokazywałaś, to mi niewygodnie? Może Asi lepiej, ale ja mam wrażenie, ze mi się opiera na brzuchu. Musze to jeszcze sprawdzić
Wiesz, zawsze lepsze takie grupowe, niż żadne i uczenie sie z samej instrukcji
zamówiłam, a w uwagach napisałam, że to część wspólnego zamówienia.
mój syn jest na etapie negowania każdej prośby, więc szanss najmniejszych nie było, żeby go zawiązać w cokolwiek.
mam nadzieję, że nieraz się jeszcze spotkamy, i któregoś razu dziecko moje zacznie znów współpracować, wtedy może się nauczę czegoś.
a jak Basiu mt wiązałaś? umknęło mi to gdzieś.
Iwka. Takie spotkania są bezcenne :) i na pewno będziemy je powtarzać:)
Chodzi mi o kompleksowe płatne zajęcia... myślę że skoro już brać od kogoś kasę to tylko w sytuacji gdy mam pewność czego się nauczy. Więc w takiej sytuacji to raczej indywidualne.
A z zamówieniem to normalnie na formularz sklepu czy mam do Arabelli napisać... rabaty jakieś wyprzedażowe mamy?
rabat jest 30% na wszystko oprócz już przecenionych.
zamawiaj przez sklep, powinien przyjść mail z korekta kwoty do zapłaty.
moniska i Basinda, to jak zamówicie, to dajcie znać, napiszę Arabelli, ze to już wszystkie i może wysyłać. Chyba, ze ktoś jeszcze chce :) Potem się jakoś rozliczymy.
ale ta przesyłka to i tak tania jest. przyzwyczaiłam się, że średnio 12-15 zł, a tu 6.
dostałam już maila z potwierdzeniem obniżonej kwoty, wieczorem późniejszym przeleję pieniądz.