my tu gadu-gadu, ale czy jakikolwiek termin jest ? +/- ?
Wersja do druku
my tu gadu-gadu, ale czy jakikolwiek termin jest ? +/- ?
Jak coś to trza Zoanę pytać ;) Ale z tego, co pisała wczoraj, to nie wiadomo. Dizewczyny ze spokojem, my tu z mamaslon forsę produkujemy, a to trochę trwa- mokrych banknotów nie przyjmą pewnie. A jak nam nie wyschną, to bedizemy musiały obkminiać napad na bank, więc dajcie nam trochę czasu, na obmyślenie planu idealnego ;)
nie no. ja też właśnie potrzebuje czasu, bo czaruję kasiore, a to - jak wiadomo- chwilę trwa :rolleyes:
ale okinami to moje musthave. niestety. co za życie, co za forum..!!!!!:bduh: ;-) :beat:
Hłe hłe zoanę zapytać ona wszystko wie :lool:
Ja tylko wnikliwie czytam wpisy na FB;)
ale ciężko będzie z produkcją forsy, cholewcia. lokatorka nam się z mieszkania wyprowadziła, więc bida, bida. ale j.w. okinami musthave, defą. ;)
Kochane produkujcie, produkujecie bo tylko w Was upatruje nadzieję na okinami:kiss: no i w uruchomieniu paypala :roll:
Kurczaki, a gdzie wy tą kasę produkujecie? Może też się zatrudnię? :whistle:
ja tam czaruję http://fc01.deviantart.com/fs7/i/200...y_teengkoh.gif
Kurczę nie pamiętam dokładnie ale chyba po dłuższym czasie po wypuszczeniu odświeżyłam i po prostu była :hmm: Ale już nie wiem czy to było przy okinami czy przy braidzie :lol:
Tak czy siak, mój raven leci w świat, z osz zostają tylko niezłomne różyczki scarista. :beat:
Zuz, one są przepiękne! Scarista w sensie...
masha - nie musisz mi mówić, to jest chusta która wyleci jako ostatnia i to tylko jeśli zabraknie mi na chleb :sick:
i nie wiem czy to psychika czy jak ale w 20% różach lepiej mi się nosi niż w 50% oszowym lnie
Wie ktoś co ile cm powtarza się wzór na chuście? Chciałabym zobaczyć jak wygląda cała rozłożona, pewnie nieziemsko :love:
Oschafanki, nadal nie było Okinami ??
Ja się przypominam, przygarnę z wielką przyjemnością w razie czego, rozmiary od 3 do 6 :)
Nie było... Cisza na razie...
Okazuje się, że prawdopodobnie będzie nowe Okinami z konopiami. Tzn. na razie tylko tester :)
http://www.thebabywearer.com/forum/s...Hemp-Prototype
Oscha z konopkami, no super! Ale mam wrażenie, że takie jasne Okinami dużo traci... To niebiesko/zielone jakieś ładniejsze...
Roma, mi się też ono śni... a jak ma być z konopkami to już w ogóle...
chyba większość prototypów jest jasna, nie chodzi o łaczenie kolorów ale o potestowanie materiału:)
Z konopiami to bedzie mega szmatan!
ma któraś z Was jeszcze okinami? Bo jest chetna do wymiany okinami za chmurki zen 3....
nie, nie ja informuję, że znalazłam takie ogłoszenie - ktoś ma zen i szuka w zamian okinami:)
Ja nie posiadam żadnej z tych chust:)
To nowe oki konopne to bedzie w nowej kolekcji, czy poza nia? Ktos wie?
A to już pewne że Okinami w konopiach będzie? Bo ten Felix to prototyp tylko, więc takiego samego na pewno nie puszczą.
No tak, ale prototyp zyskal juz duzo zachwytow, testowany, na pewno beda cos jeszcze robic, ale powinien byc (tak mi sie wydaje). Choc tebewu domaga sie takiego "surowego", bez malowania, wiec kto wie?
:lool:
i tak powstaja legendy:lool:
:rolleye: