turkusy se poszły. 5 minut im to zajęło.
smutne stare fiolety wiszą
edit: a nie, jeszcze doszły turkusy
Wersja do druku
turkusy se poszły. 5 minut im to zajęło.
smutne stare fiolety wiszą
edit: a nie, jeszcze doszły turkusy
Turkusowe maxi widzę tylko już :)
Aaa, jakby ktoś upolował 4 turkusową to baardzo proszę :mighty: Myślałam, że to tylko zapowiedź nowości i za późno włączyłam kompa! Buu....
a ja zrezygnowałam :) wzięłam dwa głębokie wdechy i turkusową 4 wyrzuciłam z koszyka. I jestem z siebie dumna, a na szmatkę zapoluję na rynku wtórnym jak BĘDĘ mieć pienądzę (w przeciwieństwie do stanu mojego konta dzisiaj ;P )
Piękne:love::love::love::love: z nich będą chustokocyki
:twisted:
Ja mam turkusowe, ale 6 i myślę, że na razie sobie je zostawię :mrgreen:
Aaa, przyjechała moja turkusowa 7. :love: :mighty: :love: :mighty: Pięknaaa... Jest sztywniejsza od błękitnego Pavo, ale tu jest 40% lnu. Na razie swojej nie motam, bo czekam aż może ostanie się w Nati jakaś 4-ka na wymianę. Ale kolor jest fantastyczny, no i wzór - naprawdę mieni się niesamowicie. Przepiękna chusta. Tylko ja chcę krótszą!
https://lh4.googleusercontent.com/-j...599cie1940.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-q...599cie1941.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-p...599cie1942.jpg
Sorki, zdjęcia komórką, więc trochę nieostre.
Mam zamówioną 6, ale widzę, że to nie do końca TO, o co mi chodziło...:roll:
Ktoś chce? :znaika: I sort! :ninja:
Metis ja nie na bieżąco... Jak cenowo to wychodzi? Bo podoba mi się i rozważyłabym :-)
335+14. Jak coś, to pisz pw, oddam zamówienie.
Nie wiem, czy liczą 5 dni roboczych czy kalendarzowych, zanim anulują zam.? Tik tak, czas ucieka, w każdym razie...
Piękna jest :love: swojej jeszcze nie zapłaciłam, ale biorę ;)
ja ma do oddania 5 II sort
Moje Pavo turkus dzisiaj dotarło - jest piękne :love: :love: :love:
Ogromnie się cieszę, że wzięłam :mrgreen: chusta robi wrażenie, kolor fantastyczny, troszkę szorska, ale to w końcu len przed praniem, szerokość super (71,5) - no po prostu miodzio :love: :love: :love:
Teraz siedzę, piszę i co chwilkę spoglądam i głaszczę leżące obok motylki i pavo :bduh: :lol:
A kolor jest jaki tak naprawdę? Taki jak na tych zdjęciach wyżej czy ciemniejszy - jak na zdjęciach Nati :love:?
Bawełniane Pavo nosiło ponoć całkiem dobrze, napiszcie proszę jak się lniane sprawuje... Bardzo jestem ciekawa :)
Ja zrezygnowałam ze swoich pavo. Turkus bardzo lubię,ale lnu mam dość na ten sezon. Czekam na wełnę/kaszmir w wyraźnym kolorze :twisted:
Jakoś tak wpadło mi w oko pavo turkusowe z lnem:) Jak wrażenia posiadających te szmatkę? Podobno dobrze nosi...:)
Mam duży skrawek na lalkową - materiał jest dosyć gruby i sztywny. To nie jest cienki len - jak w kotach, jaskółkach, elfach czy koniczynach. Na pewno wymaga łamania, ale sądząc po macaniu, to pewnie trzyma na beton.
Takie moje wrażenia nie z noszenia, a z macania.8))
Czyli nośna ale wymaga łamania:ninja: takie lubie:mrgreen:
Greeneddie - Ty masz chyba:) Jak wrażenia?
Ech ja też wpadłam po uszy od kiedy były na bazarku :rolleye:
Green a wrzucisz jakieś zdjecia? te oryginalne nati sa adekwatne? Ma ktos jeszcze? ja bym chetnie 4-kę przymierzyła:mrgreen:
Aaaaaa! :duh: ten mój kawałek to nie błękit, a turkus!!!
Decha jak sto pięćdziesiąt!
Ale pikna decha! :thumbs up: