Kto kupował ostatnio pawie z tych sonderpresowych? Dopatrzyłyście się wad?
Wersja do druku
Kto kupował ostatnio pawie z tych sonderpresowych? Dopatrzyłyście się wad?
Moje wlasnie przyszly, dokladnie zobaczylam, nic nie znalazlam :)
Przez ten wątek mnie opętało i w nocy mi się te ptaszory śniły :lol: Teraz szukam ofert po całym necie :lol:
ŻADNYCH WAD- nóweczka nie śmigana, nie wybrakowana, cacana 8))
Czemu tam nie ma 7 :dunno:
No to jeszcze raz: na sonderprajsie sa chusty z regularnej oferty-to chusty z jakąś tam wadą, datego są tańsze I chusty z edycji limitowanych, wcześniejszych-TE WAD NIE MAJĄ (przynajmniej nie powinny).
No tak, ale wszystkie chusty, które tam widnieją są pod napisem: Babytragetucher mit kleinen Fehlern, więc teoretcznie powinny jakieś wady mieć. Kiedyś była jeszcze na Sonderpreise inna kategoria (oprócz tej "mit Fehlern") oznaczająca właśnie te resztki edycji limitowanych, ale teraz już nie ma :hmm:Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Przy okazji mam pytanie z innej beczki:
Nie wydaje się wam, że pawie za wąskie są? Nie brakuje Wam cm przy pawiowych plecaczkach? Czy są może szersze pawie niż 63 cm, a ja o nich nie wiem? :ninja:
No faktycznie większość krytykuje Zary, że tak niedopuszczalnie wąskie, a pawie co?
Czy wszystkie mają taką szerokość?
Cytat:
Zamieszczone przez witbor
moje maja 63 cm
mnie to w ogole nie przeszkadza
A moje maja 70!!!!
I te fioletowe i czarne .
Własnie przed chwilko macałam ten nowe i sprawdzałam,te z sonderprice,sa bez wad,nowe i jak trzeba. Wydaje mi sie,ze bardziej sie swiedca niz nowe fioletowe i w ogole...tak sie swieca świetnie....dlaczego to znika po praniu..... :(
I mam jeszcze wrazenie,ze czarne sa ciensze od fioletowych.
A pawie występują w trzech kolorach? :)
Tak kombinuję czy faktycznie potrzebuję 7 8)) Może 6 starczy skoro dzieć rośnie i z przodu ciężko go już nosić 8))
W dwóch czarno-białe i fioletowo-białe,reszta to juz kwestia radosnej twórczości :wink:
Słuchaj,zmieścisz sie,bo ja z moja megawaga sie zmiesciłam :oops: :hide: .A zreszta,moje pawie fioleowe choc kupione jako 6,maja 4,85.
Tzn że różne szerokości one mają??
Czy przy farbowaniu mogą stracić na szrokości?
Cytat:
Zamieszczone przez nata76
no nie wiem, co dla Ciebie znaczy mega waga? Ja wysoka jestem, 176 cm :roll: Nati standard była na płaszcz przykrótka :? Ale rozmiar 7 z ptaszorów to cięższa sprawa.Cytat:
Ja mam 174+25 kg nadwagi poporodowej. Zalezyw co wiazesz.rzeczywiscie, na kurtke 6 bedzie Ci trudno, chyba,ze pojedynczy x,jesli masz starsze dziecko.
Myślę myślę bo mój aktualny Hopp jak zawiążę w kieszonkę pod kurtkę, to mi ogony się po ziemi ciągną :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Ewlna
nie mysl,tylko kupuj,najwyzej na kurtke co innego nosic bedziesz :wink:
Nie można tak, bo jeszcze kliknę i co będzie 8)) Najpierw mój hopp musi pójść :?
i nowa chusta będzie
Cytat:
Zamieszczone przez picikola
Si :jump: Kusi mnie ten rozmiar 6 ale się trochę waham... czy nie lepiej na 7 poczekać :lol:
Tak czy siak,muszę lime sprzedać, jak nie sprzedam to dalej mogę marzyć o ptaszorach :?
A ja też mam coś dla miłośniczek pawi - jeszcze na wakacjach zdybane :wink:
http://images39.fotosik.pl/54/2eb49d87be68c083m.jpg
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
no tak...a ja nawet odbarwione mam :lool: :lool: :lool:
http://img217.imageshack.us/img217/9468/dscn8669vv2.jpg
:lool:
Swoją drogą, mąż do mnie wczoraj mówi że na niego w pracy mówią Paw ( skrót od Paweł ) a ja na to: widzisz, musimy mieć pawie w domu :lol: Jego mina :shock: :roll: :D
Chyba mogę uznać to za akceptację :lol:
hexi :lool:
Dziewczyny o co chodzi z szerokością ptaków, Petisu, wiesz coś?
Różnie tkali czy kwestia farbowania?
no właśnie, co z tą szerokością?Cytat:
Zamieszczone przez picikola
czyżby były różne serie o różnej szerokości?
Mam (jeszcze przez chwilkę) pawie zakupione jesienią - 63 cm
I takie, co przyleciały przedwczoraj - 69 cm.
:hmm: no i oświećcie mnie pls...
Dziewczyny, jesteście boskie... fajnie się Was czyta.
Uśmiałam się.
Apropos pawi jak przyniosłam je do domu, to mój Mąż powiedział... "ale po ulicy też je bedziesz nosić?? :shock: :shock: :shock: "
Phi.... będę .... tylko drugiego chusciocha potrzebuję :roll:
:mrgreen:
A mi się one podobają bardziej niż pasiaki :hide:
Cytat:
A dam :)
Co do innych pawi to my łączyliśmy się w bólach... zwłaszcza Franuś :(
Na szczęście przedwczoraj fuj-pawie odleciały :jump:
Co do koloru pawi chustowych to :evil: strasznie trudno było uchwycić ten kolor, ale chyba udało się - porównuję fotki z oryginałem i jest w miarę OK.
Kolor zyskuje gdy założę Gosiuni fioletowo-lawendową czapkę :)
http://img509.imageshack.us/img509/630/paw1en3.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/2800/paw2zg1.jpg
Piękne :love: Takie bym chciała :love:
YPSI, kolor jest naprawdę ok.Cytat:
Zamieszczone przez YPSI
nie atakujący, przyjemny dla oka :-)
A oto nasze ptaszory :D
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/j...3ZOGIN73eB.jpg
Nowy produkt?
sexi :oops: fiolecik
cudne. taakie fioletowe :love:
Oryginalnie to byly takie naturalne fioletowe pawie, ktore najpierw latem zafarbowalam Dylonem French Lavender.... Ale kolor wydawal mi sie za bardzo stonowany, wiec dofarbowalam troche rozu prociona...I narazie zostawie ptaszory w spokoju...
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
mysle, ze nic im juz wiecej nie potrzeba :thumbs up:
ładne są malowane pawie.
ale też brzydka im po malowaniu zostaje na brzegach biała, wredna poliestrowa nitka, która mocno widać (zwłaszcza przy malowaniu na ciemno).
i tracą urok - jak dla mnie.
te pawie.
swoich nie pomaluję.
nigdy w życiu.
No kaplica, nie uwierzycie, uzbierałam kasę na pawie :jump: W pn/wtorek powinnam mieć sumę na koncie.
Ile kosztuje przelew z pl do de?
:jump: :jump: :jump: :jump:
Gratuluje!
Ja z multibanku place 25 zl za przelew i 5 zl za komunikat swift.
Hmmm to lepiej by mi się opłacało z irlandzkiego konta, tyle że kasę mam na polskim :hmm: