nie wiem czemu , ale boje sie troszke tego low -cottona :/ ze nie da rady
i tak już "po ptokach" bo 3,7 sie sprzedało :(
Wersja do druku
nie wiem czemu , ale boje sie troszke tego low -cottona :/ ze nie da rady
i tak już "po ptokach" bo 3,7 sie sprzedało :(
Demona, ladnie Wam:)
A pasiaki tez dotarly?
a dlaczego no cotton wydaje sie byc sztuczny w powowananiu do low cottonu? przeciez to tylko roznica len - bawelna :ninja:
Bambus, jest sztuczny, czyli wszystko powinno byc w miare tak samo. Tzn len troche sztywniejszy.
Ja też nie czuję tej sztuczności w low. Mam zielone Flamingi.Ale za Chiny nie wiem dlaczego nie czuję :-).
a już myslałam że Natalia robi prezenty chustowe i chciałam pytac jak sie można załapać ;)
Jutro spróbuje się zaplecakować w szarej rivei, ale nie gwarantuje efektu, bo jeszcze kiepsko u mnie z plecakami :hide:
Ta zieleń kojarzy mi się z chorobą morską. Ale same flamingi bardzo ładne :)
Oj te flamingosy! Czy ja kiedyś skończę polować...Niebieskie mnie urzekły, z zielonymi jeszcze nie jestem koloru pewna.
Dziewczyny, co macie zielone-napiszcie proszę, które zdjęcia lepiej oddają kolor? Te ze strony Nati, czy te zrobione przez Demonę?
Przyznam, że ogólnie u żakardów Nati przeszkadza mi ta tendencja do pastelowości kolorów- ja bym coś zdecydowanego chętnie upolowała;)
moje za bardzo szare wyszły,
demona - napisz jakie wrażenie po praniu jak juz wypierzesz :)
boje się troche tej cienizny że na dłuższa metę bedzie na "słaba" jak myślisz demonko ?
wiem męczę :hide: ;)
Belfe, moje najnośniejsze chusty są cienkie, więc to o niczym nie świadczy. To nie jest cienizna didkowa.
Moim zdaniem daje rade. Wczoraj przez tą chwile nie czułam żadnego! ciężaru. dobrze sie zapowiada, jest plastyczna, a IMO to ważniejsze przy nośności niż grubość.
:kiss: dzięki
rivea! rivea!
Ja przepraszam, że się pieklę, ale muszę dziś dać znać czy biere :-)
Bierz! Najwyżej sprzedasz! Chętnych na pewno nie zabraknie! :lool:
KUPOWAĆ SĄ ŁABĘDZIE, FLAMINGI I RIVEA
Dobra, dopiero przyszła :-) Na starszej:
Dodam tylko że zapakowałam 17 kg i było ok :-)
https://lh5.googleusercontent.com/-7...idth=%22400%22
https://lh3.googleusercontent.com/-J...idth=%22400%22
Też widziałam, rivea tylko zielona. Zwracajcie uwagę w biegu co jest no a co low, żeby się nie rozczarować potem. Powiedzenia :hey:
dziewczyny czy te chusty co dodane sa teraz można już kupić sobie dodatkowo,czy nadal tylko jedną forumową chustę..?
ja juz kupiłam i dostałam,ale chętnie kupiłabym taka plecaczkową.Natalia pisała ,że w poniedziałek będzie dla wszyskich więc niewiem już dla kogo te chusty?
A ja ostatnim rzutem zamieniłam w sklepie niebieska na szarą i jestem bardzo zadowolona. Szara śliczna, wygląda mi na bardzo wytrzymałą, pewnie zostanie z nami do końca noszenia małej.
to są chusty dla reszty forum
czyli Ci co maja to nici,łee a chciałam króciznę
nie chce wypaść na pazerną,ale bardzo mi podpasowały te lowcottony a mała dopiero teraz chodzi w plecaczku i chcę króciznę
:)
ciekawe czy któraś z dzieczyn odważyłaby się pofarbować low cottona?
A te szare Łabędzie to no czy low cotton-bo ja nie widzę rozróżnienia...:dunno:
szare łab edzie są no cotton