SPRZEDAJ MNIE, JAK TURKUSOWE KONOPIE! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Wersja do druku
SPRZEDAJ MNIE, JAK TURKUSOWE KONOPIE! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Pasjo,mój problem jest poważny :lol:
KTO CHCE SILKA????
wcale mi się nie podoba,cóż z tego,że nosi dobrze,jak ja nie chcę w nim nosić :evil:
problem polega na tym ze dużo za niego chcesz :wink:Cytat:
no nie wiem,bo jeszcze nie myślałam poważnie o cenie
hmmm..nawet o sprzedaży 8))
no nic,poczekam,aż całe to zamieszanie się skończy,ci co się nie załapią,będą płakać i kupią na pniu na ebayu :lol:
O! I tu się ujawniła prawdziwa dusza handlarki :lol: :lol: :lol:Cytat:
plan genialny w swojej prostocie, spokojnie pójdzie za dwa razy więcej niż od didka :lol:
odkrywam w sobie mroczną stronę duszy :hide:
tak tu niby zaciążające forum,same pozytywy,dzieci w chustach grzeczniutkie,a tak naprawdę tylko na manowce człowiek przez Was schodzi :lol:
:lool:
ja tak wlasnie sobie pomyslalam,ze jak mi sie nie spodoba na TBW puszcze. No ale wyglada na to,ze obejde sie smakiem, bo wszystko zaklepane :? Moze to i dobrze, bo musialbym Jima sprzedac,a jeszcze sie nawet dobrze nie poznalismyCytat:
Zamieszczone przez hanti
gdybyś się decydowała sprzedać Jima to ja bardzo chętnie go wezmę :)Cytat:
Zamieszczone przez kobra
napisała ta,która wczoraj krzyczała,że jest wolna od didkowych wpływów :hide:
didek stan aktualizuje bo od jakiegoś czasu nie da się wedrzeć na ich stronę :evil:
We are experiencing a high demand of these exclusive slings and we will need some time to catch up with all orders. Currently it is not possible to order any more. We kindly ask you for your patience. Thank you
:lool: :lool: :lool: :lool:
ale niespodzianka ;)
ciekawe jak im pojdzie to lapanie sie w zamowieniach 8)) :roll:
e to tak jak wczoraj prorokowałam, zostaną same dwójki i to też wątpliwe.
ale na razie nie płacę tylko czekam, bo może mi niespodziankę zrobią :evil:
no i nic już nima :lol:Cytat:
no ciekawa jestem czy Agata coś wywalczyła :fire:
Pasja masz coś do moich turkusowych konopii??? http://s13.rimg.info/0afe6d9bf926534...910c82b033.gifCytat:
Zamieszczone przez pasja
a dlaczego mam mieć coś do twoich konopi wypowiadawszy się tuż pod postem magdy?
rzeczona magda1980 farbnęła ongiś konopie na turkus, po czym szybko je sprzedała.
jeśli farbnie jedwab, spodziewam się, że farbnięty szybko puści w świat.
prorokowałam los indio silka. nic więcej.
NO! bo już myślałam...
http://s13.rimg.info/cf0f2becb3c25aa...fc67b6c621.gif
ale nam agata zafudnowala thriller w odcinkach! i dopiero w sobote okaze sie, kto byl morderca :D
Kurka jak ja czekać nie lubię :evil:
idę spać, bo się wykończę ciągle tu zaglądając http://s13.rimg.info/eaa574dd2d3ca08...053e337a9a.gif
nie wiem, co ja z ta sobota sobie ubzduralam, przeciez agata wraca w niedziele :( :( :(
przepraszam wszystkich za zmyle!
i pewnie dopiero w poniedziałek się dowiemy czy jesteśmy szczęśliwymi posiadaczkami....
a ja już myślę co sobie kupić na otarcie łez jak silka nie dostanę
hm... uzywanego silka? :) :lool:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
a nie :DCytat:
Zamieszczone przez tulipowna
ja silka chcę z ciekawości, jeśli miałabym do wyboru silka albo wełenkę z miejsca wybieram wełenkę. Więc jeśli go nie dostanę znaczy że nie był nam pisany :wink:
to sie przyznam, niech juz bedzie - silk mnie nie rusza wcale. jak dla mnie to zoltawa, cienka szmata - ani troche nie wzbudza we mnie zadzy posiadania. lakomie spogladalam na te elipsy kaszmirowo-jedwabne, ale cena oszalamiajaca. a welna i owszem, podoba mi sie, nawet w pasiakach - fajnie nosi :)
no to ja też się przyznam,nie kupuję elips,bo kupuję....
KATJĘ WEŁNIANĄ!!!
Cytat:
...I magda uszyje z niej sobie włosienice na pokute za wszelkie chustowe grzechy :hide:
A tak w ogóle to te elipsy mi do Ciebie, magda,nie pasowały. Zaczynałam sie zastanawiać,czy nie masz jakis zaburzeń behawioralnych,ale...widze,że JEDNAK wszystko jest ok :twisted:
PS. Siostra zamówiła aare z wełna, nie moge sie doczekac jak pomacam.
pierwsze wrazenie - dosyc sztywne, ale po zamotaniu sa doskonale! sprawdzane na katji :)Cytat:
Zamieszczone przez nata76
za chwile wkleje kilka fotek w dziale REKLAMA (na pokuszenie) :twisted: :twisted: :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez tulipowna
Tulipowna....wklejaj,wklejaj...tylko,czy ja mam tam wchodzić? JUż mnie skusiłaś nowym Lucky Baby EDENEM, na który czekam z niecierpliwością........... :hide:
magda1980 - no to gratulki ;) i witaj w klubie, ja nabylam aare z welna - i nosi niesamowicie ;)
a na razie naprawde nie kusi mnie na silka, ale trzymam kciuki za wszystkie, ktore zamowily ;)
kibicujemy? ;)
http://cgi.ebay.de/Didymos-Tragetuch-El ... 286.c0.m14
:omg: ale dlugi link...help
moze byc ciekawie... 1 dzien i 11 pilnowaczy 8))
sliczne te elipsy :love:
nie wiem czy jest Wam znany poczatek tego zamieszania...
a bylo to tak:
ktos z Holandii wpisal w wyszukiwarke na stronie Didymos "seide" i tylko dlatego trafil na ta strone z chustami, przez normalne menu strona nie byla jeszcze dostepna po czym podzielil sie ta wiedza na forum
kolejny ktos puscil ta wiadomosc na TBW, gdzie ktos z Rabeneltern ja przeczytal i tam znalazlam ja ja :D
na poczatku nawet sie jeszcze ceny nie zgadzaly...
mam nadzieje, ze petisu udalo sie dostac wszystkie zamowione chusty, ciekawa jestem Waszych wrazen
ech...Cytat:
Zamieszczone przez Nymphadora
dziwna historia...
dlaczego dziwna?
a dlaczego nie?Cytat:
Zamieszczone przez Nymphadora
:lool: :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez Ania
:lol:
Bardzo dziwna historia. Nie rozumiem o co w tym chodzi. Dlaczego wypuszczają wełnę, która rozchodzi się w jeden dzień. Czy zależy im na wysokich cenach na rynku wtórnym? To napędza popyt? Hmmm...