O, to super :) W takim razie zgłaszam się na spotkanie :)
Wersja do druku
O, to super :) W takim razie zgłaszam się na spotkanie :)
Dziewczynki,
spotkanie potwierdzone.
Te, które przyjdą z maluchami chodzącymi i chętnymi do zabawy w basenie z kulkami płacą 10 zł za bilet wstępu do sali zabaw. Mamy z dzidziusiami w brzuszkach czy na rękach (lub w chustach:ninja:) wchodzą za darmo.
Dostaniemy dzbanek herbatki i salę na dwie godziny na wyłączność :)
Można na miejscu kupić kawę i jakieś słodycze/napoje dla dzieci.
Zapraszam serdecznie :)
Ah jak ja tęsknie za Siedlcami. Trzeba będzie M. namówić na wyjazd do znajomych ;).
Bardzo zalezało mi na spotkaniu z Wami, ale nie wiem, czy uda mi się przyjść. Czaruś miał dzisiaj podwyższoną teeperaturę i nie wiem jak będzie się czuł jutro :(
ja z łucją się piszę i być może będziemy ze znajomymi ;-)
OOO. A mi trochę "od tyłka odełżało" jak to się mówi:) i myślałam, że namówię męża i wybierzemy się razem
a tu imprezy się imieninowe szykują. BUUU
Najpierw nie mogłam, bo trzeba było leżeć, teraz imieniny mamy i teściowej, a potem znów nie będę mogła, bo będzie trzeba leżeć, żeby zbyt wcześnie nie urodzić.
I gdzie tu sprawiedliwość?!
U nas choroby odpusciły, więc będziemy z Czarusiem. BTW dziekuję Gosi za uświadomienie mi, że spotkanie było zaplanowane na sobotę 10, a nie 3 marca ;)
Dziewczyny może, któraś z was rozważa zakup fotelika rowerowego? My upatrzylismy sobie taki http://allegro.pl/hamax-siesta-2012-...182334763.html
Przy zakupie dwóch fotelików wysyłka gratis. Jeśli, któraś z Was będzie zainteresowana to możemy się dogadać na spotkaniu ;)
oświadczam że na spotkaniu będzie jeden tatuś :D
do jutra!
MonisQ nie ma za co:D
Buuu, u nas choroby * 3,5, prawie 4/na 4 ... matka się nie daje, ale widzę że adrenalina mi spada, z dziećmi troszkę lepiej, bo nie ma już 40C co 4h, to i mnie rozkłada.
Na chwilę wpadnę.Obiecane przedłużacze postaram się podrzucić do sali w czasie spotkania.
Pozdrawiam Was ciepło! Miłego spotkania ...
a foteliki już mamy :) ale ciekawa propozycja.
No to się wkurzyłam:mad Stoję na dworcu z Nelą w chuście. Autobus przyjechał, ale dalej nie pojechał:mad Coś się zepsuło, a nasze "kochane" sokołowskie pksy nie dadzą komunikacji zastępczej, bo to nie ich kurs:mad
A tak się cieszyłam na spotkanie:mad
Dziękuję bardzo za spotkanie.
Pozdrawiam "nowe" mamy :)
No i pytam o kolejne spotkanie :ninja: 14 kwietnia?
W tygodniu muszę nam "zaklepać" salę :)
Ja jestem na tak. I mam nadzieję, że tym razem autobus będzie.
Tak to jest, jak człowiek własnych 4 kółek nie posiada.
My z Jaśkiem bardzo dziękujemy za spotkanie i pomoc. Jaśkowi bardzo spodobało się na plecach:)
14 kwietnia nam pasuje na kolejne spotkanie:)
Jeśli wstrętne choróbska nie pokrzyżują nam planów, to my z Czarusiem też się piszemy. Zostawiłam telefon w sypialni u Czarusia, więc na łamach forum dziękuję mamieG za numer do milmilii, a milmilii dziękuję za nr do Pani Iwony. MamoG żałuję, że nie było Was na spotkaniu :( Dziewczyny nie dajcie się chorobom i wracajcie szybko do zdrowia. Czaruś chyba powoli aklimatyzuje się w żłobku, bo chce iść do dzieci zanim zdążę go do końca rozebrać (minę ma przy tym w podkówkę i łzy w oczach, ale przynajmniej nie protestuje ;) Mój mały dzielny mężczyzna. Pozdrawiam i do zobaczenia w kwietniu :D
Dziewczynki,
kolejne spotkanie 21 kwietnia (wcześniej sale niestety zarezerwowana).
Mam nadzieję, że przybędziecie tłumnie ;)
Oczywiście jakieś nie-klubowe kawowo-pogaduszkowe spotkanie tez możemy zorganizować... :P bym nie musiała walizy dźwigać :ninja:
Hej dziewczynki, kto się jutro wybiera?
:)
my oczywiście ;-)
My się wybieramy - mam nadzieję, że dotrzemy bez przeszkód.
Dziewczyny,
dziękuję bardzo za przybycie.
Było naprawdę miło...
Ale nam te dzieci rosną... po prostu trudno uwierzyć :)
Cześć Dziewczyny :)
Zaglądam tu codziennie w nadziei, że będzie podany nowy termin szkolenia.. Bo chętnie bym przyszła ;) Zakupiłam chustę Nati tkaną + elastyczną i póki co próbowałam z tkaną i mi kompletnie nie wychodzi.. Dziecko krzywo, nie dociąga się dobrze, ciężko mi trzymać dziecko jak motam :( próbowałam kieszonkę u 5 tygodniaka. A może któraś z mam mi pomoże? ;)
W maju nie uda mi się zorganizować spotkania... Ale zapraszam na warsztaty ;) Najbliższe będą 19 maja - informacja na mieście ;) Albo w najnowszej Kulturze Siedleckiej... więcej na forum powiedzieć chyba nie mogę, bo to by była reklama...
A... i jeszcze jedno...
Zapraszam na Migające Brzdące :) Jak tylko zbierze się grupa co najmniej 5 mam (tatusiów...) - ruszamy!
Zapisy: tel. 512 233 202
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66306208_n.jpg
Dziękuje za info, szukałam szukałam i znalazłam ;)
Ruszamy!!!
Czas: 16 czerwca (sobota), godz. 13.00-16.00
Miejsce: Akademia Nauki, ul. 3-go maja 24, Siedlce
Zapisy i informacje: kontakt@fundacjamigowy.pl
A co z czerwcowym spotkaniem? Wiadomo już coś? Uda się?
Dziewczynki, ja w czerwcu niestety nie dam rady:( wakacje, urlopy... Będę w Siedlcach lipcu, więc wtedy może się uda...
A w czerwcu w Siedlcach będą warsztaty brzdącowe (i nie tylko :ninja:)
Spotkania KK są spotkaniami towarzyskimi, więc jeśli tylko uda Wam się ustalić termin, możecie się spotkać na pogaduchy chustowe beze mnie. Ale z moim błogosławieństwem :thumbs up: Mogę pomóc w rezerwacji "Kangurka" albo w jakiejś kawiarni zapowiedzieć nalot chustomam :wrapmom:
to ja mogę przejąć organizację jeśli znajdą się chętne :-)
to jakby coś to pewnie ja będę chętna ;)
My z Jaśkiem też jesteśmy chętni oczywiście:)
jak tylko będziemy w Siedlcach to chętnie też się pojawimy. Małgosiu powiedz gdzie i kiedy...może by tak 23.06? Co wy na to?
mi właściwie też tylko 23 pasuje bo w pozostałe soboty mamy wesela, chyba że chcecie w tygodniu, myślę że może w Kangurku, chyba że nie będzie miejsc to możemy szukać czegoś innego
mi 23 też pasuje :)
z Kangurkiem to obawiam się że już za późno na rezerwacje, zadzwonię i dam Wam znać, a może po prostu pójdziemy gdzieś na kawę albo do parku?
Zachustujcie jakiś plac zabaw :)
:slingbaby: Byle mały, żeby się dzieci nie porozpełzały i dały porozmawiać spokojnie :)
dziewczyny ja jednak 23 też odpadam :-(
Ja 23 idę na imprezę urodzinową, więc odpadam.
Czyli widzę, że 23 nie wypalił? Ja też miałam trochę rzeczy na głowie i nawet nie miałam kiedy zajrzeć na forum.
Może więc na początku lipca nam się jakoś uda spotkać?
Czy są w Siedlcach dziewczyny (i chłopaki) chętne na spotkanie chustowo-kawowo-lodowe?
Jakieś propozycje miejsca i terminu?
Ja proponuję dwa terminy:
4 sierpnia lub 18 sierpnia... jeśli chodzi o miejsce to ja proponuję Bollywood, bo tam dużo miejsca i pyyyszne lody... mogę iść i zapytać, czy nam jakiś kąt zarezerwują...
ale oczywiście jestem otwarta na inne propozycje - możemy zachustować jakiś plac zabaw na przykład - najlepiej nieduży i zamknięty żeby nam się dzieci nie rozpełzły ;)
mi odpowiada 4 sierpnia