ja nie mam ;)
http://i628.photobucket.com/albums/u...k_pl/forum.jpg
Wersja do druku
ja nie mam ;)
http://i628.photobucket.com/albums/u...k_pl/forum.jpg
Jesli o to chodzi gdy mowicie o braku daty/godziny przy postach w Explorerze to nie mam na razie pojecia co z tym zrobic. U mnie jak widac dziala.
http://www.chusty.info/forum/time_stamp.jpg
O już lepiej z ostrością;) Super!!!!
ja mam nakladke na explorera, moze to dlatego?
maxthon...
Witam, bardzo mi się podoba :applause:, kolory super, dobrze że nie są krzykliwe, przy krzykliwych oczy się męczą..
Ja bym jeszcze dodała ofertę sklepów, skoro dziewczyny i tak płacą za reklamę, to byłoby w porządku, a przejrzyściej by było :)
o ! z brązem jeszcze cudniej :applause:
Widoczność już lepsza :)
A ja bym jeszcze chciała, żeby skrzyneczka z nową wiadomością dawała o sobie znać jak poprzednio, czyli podświetleniem (pogrubieniem) "powiadomienia" bo teraz słabo widać :D.
oooooooooo!
coś się zmieniło.
nie wiem co.
jest brązowy, a go nie było.:ninja:
i jakoś łagodniej daje po oczach ;)
a Dziewczyny, które nie macie zegara... spróbujcie przy wciśniętym "na wciąż" F8 odświeżyć za pomocą ctrl+R.
może pomoże?
o kurcze, ja tez nie mam daty przy postach :(
dziewczyny ja juz mam- nacisnęłam "widok zgodności"- taka ikonka przerywanej karteczki obok paska adresu w przeglądarce IE.
Baaaardzo ładnie! :D
SUPER !!!
Wszystko w moich ulubionych kolorach !!!!
Bardziej mi sie podoba z avatarami z boczku. No i w ogóle wszystko bardziej mi się podoba.
mnie sie baaardzo podoba:)) choc mowiac szczerze pierwsze wrazenie: szok!:)
No teraz to już naprawdę jest pięknie! Ukłony dla Adminów! :)
piękne, bardzo przejrzyście:)
Ale szok przeżyłam jak weszłam na forum :)
Podoba mi się !
teraz mi nie bije tak po oczach ale za to nie otwierają mi sie emotki
to ja bym byla za tym zeby pilnowac wielkosc sygnaturki
tak tak nudna jestem ale mnie to drazni jak musze skrolooooowac i skrolowac... ;)
to ,że tak powiem mi wszystko działa i potworrrnie mi sie
to nowe forum podoba:)))))
dobra robota:):thumbs up:
edit: a co to jest ta gwiazdka "reputacja" obok napisu "dodaj na blog"?
do czego służy?
sprawdza czyjąś reputację?:ninja:
przepraszam Cię Jazoo, ale serio zrobiło się trochę mdło:( bardzo podobał mi sie poprzedni image, bardziej wyrazisty był (poza tym ja kocham fiolety)
Dziwnie mi :) Początkowo myślałam że trafiłam gdzie indziej ;)
Jestem 100% wzrokowcem i będzie cięęęęęężżżżżkooooo! Ale co to za życie bez zmian ;)
A dałoby się zrobić jak było kiedyś, że jak przychodziła PW, to Powiadomienia była na czarno, fajna opcja, bo było widać, że coś przyszło.
Do nowego wyglądu trzeba się przyzwyczaić :)
Mnie się podoba :) Ale ja lubię zmiany.
http://forum.chusty.info/forum/images/editor/smilie.pngA mi się bardzo podoba :) Aż się uśmiechnęłam gdy rano odpaliłam forum :D
fajne, kolory "nie moje" ale ładnie wygląda..tyle ze trochę potrwa zanim nauczę się co i jak działa i pewnie nigdy nie skorzystam z wszystkim funkcji :)
Mnie się podoba.
ale byłam zaskoczona tym co zobaczyłam po odpaleniu forum :)
Jazzoo podziwiam za pracę, którą tu wkładasz i dziękuję, że chcesz aby było coraz lepiej, ciekawiej, funkcjonalniej.
a można by było coś zrobić z przychodzącymi wiadomościami?
tzn . żeby było widać ze jest nowa wiadomość , bo teraz się wszystko zlewa, a wcześniej podświetlało się na czarno
a ja chciałam dodać , ze zrobiłam sobie przerwe od formu od rana i teraz znowu tu weszłam i widzę - no właśnie WIDZĘ - wszystko pięknie i czytelnie - zmiana koloru czcionku zdecydowanie poprawiła forum w odbiorze i teraz jest już CYCUŚ GLANCUŚ :):applause:
oj mdło, można by troche skontrastować?, pm szczególnie,ale nie tylko
wszysko mi sie widzi, pieknie ladnie, ale - moze to tylko u mnie - nie widac, ze przychodzi priw. tzn. wskakuje mi kolejna cyferka, ale brak tego podswietlenia ktore bylo poprzednio. moge to jakos sama u siebie zrobic? czy sie nie da?
ustawcie sobie wyskakujące okienko. Ja dodatkowo dostaję powiadomienie na maila a że pocztę mam w telefonie to odrazu wiem, że przyszedł pw.
mnie się podoba, choć zmian nie lubię i muszę się przyzwyczaić
a tak przy okazji - za dużo kontrastów źle wpływa na wzrok :ninja:
Jazzoo kawał dobrej roboty :applause: