A w spamie sprawdzałaś, czy nie masz maila z potwierdzeniem zamówienia?
Wersja do druku
Tak, sprawdzałam, nie ma tam maila od nich.
---
Jakby się pojawiło zdjęcie tego Okinami Blue Ice to niech któraś wrzuci, chętnie zobaczę.
przynajmniej wyszli jakoś z twarzą z tego :) to cieszy!
Ciekawe jak to oki będzie wyglądać...... z mentosami mi się kojarzy nie wiem czemu :rolleye: albo z górą lodową z Titanica :lool:
Ja bym napisała, nawet jeśli nie masz potwierdzonego zamówienia, mogą Ci coś zaproponować :)
:thumbs up:
Napisali, że nie chcą żadnych kombinacji, tylko zamówienie za zamówienie, więc raczej nie wchodzi w grę zamiana jednej z chust ;)
:lol:
im chodziło o to, że nie będa się bawić z zamianę rozmiarów, jak ma się 2x róże to jedne można zamienić na oki w tym samym rozmiarze (sama tak zrobiłam :whistle:)
U mnie raczej lipa z tego będzie - maila z potwierdzeniem nadal brak, kasy z konta mi nie ściągnęli (oprócz tego 1$)...
Niech ktoś o mnie pamięta przy sprzedaży... Rozmiar bez znaczenia, będę się niedługo uczyć plecaka, więc mogą być i krótsze...
:cryy:
Ja chcę róże, ile tych oki można mieć:D
Oscha odpisała, że nie dostali ode mnie żadnej wpłaty... Wszelka nadzieja na moje różyczki została pogrzebana... ;(
Oni są smieszni z ta nadsprzedażą.
A Oki Blue Ice miłe dla oka:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...73419829_o.jpg
chociaż wole róze, ale to ja.
I tak nie mam ani jednego, ani druguiego.:p
Wysłali dzisiaj :high: :high: :high: Będę miała różyczki :mrgreen:
Czuję się jakbym wygrała w totka :lol:
Pożyczysz kiedyś na chwilkę? :hide: Rezerwuję sobie u Ciebie pierwszeństwo pierwokupu.
To jest pierwsza Oscha, którą chciałabym pomacać..i tylko tyle ;)
Mieć nadal nie muszę :D
tabletowo pisane
moich nie wysłali :(
moje i Małgosi też w drodze :) jednak z oki zrezygnowałam :rolleye:
Na bank bedzie można. Poczekaj tydzień-dwa, a bedziesz miała swoje róże :)
Zawsze mam swoje wymarzone Oszki, a w samej Oszy jeszcze nie udało mi się upolować. I zazwyczaj mam ostatecznie nówki-sztuki (jedną osobiście odpakowywałam ze sznurka Oszowego).
Powodzenia! :)
a dla mnie zabrakło :(
Hi
I’m afraid that the item you ordered has been oversold and we are not able to fulfill your order. Please accept our sincere apologies for this.
We can offer you an exchange for an Okinami Blue Ice (Egyptian combed cotton/combed cotton) or an opportunity to reserve an upcoming item. We do have more blue Roses to come very soon and a number of other lovely new summer items.
Please let us know what you’d like to do.
Best wishes,
Zoe
oszz! Więcej niebieskości?! Trzeba skarbonkę napełnić....
czyli co, miłorząb? czekasz na lovely new summer items?
cuuuuuuddddooooooo :love::love::love::love::love::love::love::love:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/x...gT5u3guHuB.jpg
ciemne na jasnym tle są tak piękne, kocham lewą stronę :heart:
O zesz Ty! Piękne!
Klikam z Tapatalk ;)
Przepiękna ♥
Marciula, gdybyś chciała sprzedać te BI, to proszę pamiętaj o mnie.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
przepraszam za OT Marciula, a to nie twój wątek przypadkiem? http://www.chusty.info/forum/showthr...ght=pierwokupu
w.w watek jest o pierwokupie :P
Są piękne! Takie eleganckie i mroźne. Super!
A koszulka Marciuli, jak potwory z Rapalki;-)
Ładne są bardzo.
Szkoda, że mi się nie udało, ale z drugiej strony chyba oprzytomniałam na tyle, że nie muszę, bo się uduszę :)
naprawdę śliczne:love: