ale to ten materiał nadaje się na wiązane? jeżeli tak to ile zapłacę za 5 metrów? i jaki ten materiał jest szeroki? standardowe 140 cm? bo jeżeli tak ro by można dwa zrobić:lol:
ja chce, ja chce, ja chce!!!
Wersja do druku
ale to ten materiał nadaje się na wiązane? jeżeli tak to ile zapłacę za 5 metrów? i jaki ten materiał jest szeroki? standardowe 140 cm? bo jeżeli tak ro by można dwa zrobić:lol:
ja chce, ja chce, ja chce!!!
wysłałam pytanie o szerokość, dostępność itp.
Жаккард "Этника" 04 cudne zakochałam się
i 09
tylko skąd kasę?:duh:
"Макошь" to jest sprzedawca chust. Chusty uszywaja ze zwyklej tkaniny, tkanina nie jest przeznaczona d noszenia dzieci.
U nas ten producent nie jest popularnym, wiec z jego chustami matki nie daja radze
po dogłębnej analizie pasuje..
nie interesuje mnie wiskoza w składzie..
ale wzór godny zgapienia :ninja:
i co? jakieś wieści?
Będziemy prawdopodobnie robić wzór ukraiński, bo tam było kilka miesięcy temu głosowanie na limit dla Ukrainy i wygrała piękna ukraińska Kalinka. Poza tym mnie się marzy wzór w polski motyw kurpiowski. Projekt mamy już nawet prawie gotowy, w przyszłym tygodniu może uda się go pokazać. W podróży dookoła świata nie może zabraknąć Polski rzecz jasna. :)
no to czekamy z niecierpliwością na Polskę! :heart:
EDIT: ciekawa ta seria Natalio :) Po Indiach mam apetyt na więęęcej :D
oooo ja też bym chciała taka Natkę piekną ludową :heart:
A jest możliwość pokazania jak mniej więcej będzie wyglądał wzór ukraiński? ;)
wow! to dopiero będą piękne chusty :heart: czekamy Natalia :)
Oj tak! :applause:
No to czekam i ja na chuste na ludowo!
o matko, poczekajcie troche, musze pieniadze nazbierac najpierw :lol: marza mi sie takie wzorzyste ludowe motywy (to bylby powrot troche do przeszlosci, wszak nasze babki i prababki w jakis ludowych zapaskach nosily :))