Broda Neptuna jak nic - kolor ok, wzór ogólonie też fajny ale jego rozmieszczenie już niekoniecznie.... Jakby cała chusta wyglądała na "płynącą" to byłoby chyba ciekawiej...
Wersja do druku
Broda Neptuna jak nic - kolor ok, wzór ogólonie też fajny ale jego rozmieszczenie już niekoniecznie.... Jakby cała chusta wyglądała na "płynącą" to byłoby chyba ciekawiej...
Widze szalejecie ;)
Ja zbankrutowalam oschowo, wiec mam odwyk :P
Natalio, czy bedzie dodruk????:)
troche OT pojade :
Demono... coś sie ostatnio Pani chustowo aktywna zrobiła..... czyżby.....????
Natalio w innym kolorze? Bardzo ładny kierunek w sensie graficznym. Kto jest autorem proejktu to ktoś "Wasz" czy to projekt z konkursu?
:love:
Chyba mi mija chustowy szał - w ogóle mi się nie podoba... :)
ooo tak, dodruk, dodruk..wzór rzeczywiście nieco odmienny od reszty :ninja:
...tylko dlaczego znowu niebieska :duh:
na fotkach pięknie wygląda ten kolor :love:
Kurcze, Nati wymiata ostatnio. Najpierw pajeczyny, teraz to... Szkoda tylko, ze to bambus. Ja chce te kolorki, ale z lnem :-( Bambus mi 11kg nie poniesie.
Baaaardzo ładny wzór:thumbs up:
Ja wczoraj nosiłam 2 godziny w kołach turkusowych (btw:heart::heart::heart:) moje niespełna 16 kilogramowe ząbkujące szczęście i ....nie czułam żadnego dyskomfortu:omg: Tego się nie spodziewałam.
Tym bardziej się nie mogę doczekać fumusa, będzie nie tylko do oglądania:bliss:
Plecak prosty, nic innego nie motam;)
Może to przez moje nastawienie, że będzie tragedia, wżynanie w ramiona, sprężynowanie itp
a tu szok. A młodemu z tej wygody aż się przysnęło - sytuacja niespotykana od dawna;)
Bladziochów nie testowałam, ale eventide nie powaliło mnie na kolana (a niby 50% lnu) znacznie lepiej nosi ToL. Zresztą on generalnie wygrywa ze wszystkimi, łącznie z AHI, AZI czy Ravenem;) Tylko Tula przebija wszystko, ale to wiadomo:D
co to ToL ?
Tree of Life :) oscha http://www.google.pl/search?q=oscha+...w=1920&bih=910