caelum chyba kce
i na swoje nieszczescie uzywam wlasnie pozyczonego nino antracyt z welna
ale jeszcze nie mam zdania, czy to moje must have
tak czy siak, jak nino bawelniane mnie zdecydowanie odrzucilo, to to rzeczywiscie jest na baterie
Wersja do druku
caelum chyba kce
i na swoje nieszczescie uzywam wlasnie pozyczonego nino antracyt z welna
ale jeszcze nie mam zdania, czy to moje must have
tak czy siak, jak nino bawelniane mnie zdecydowanie odrzucilo, to to rzeczywiscie jest na baterie
Mam malutkie marzenie, bardzo ale to bardzo chciałabym kółkowa papryczkę, prawda, że malutkie :)
ja staram sie juz nie kupowac, bo nie nosimy sie czesto, ale ostatnio znowu poleglam na polu walki :( Powinnam przestac zagladac na fora chustowe...
ja to bym chciała
kaszmira grafita
nino kobalt z wełną
nino jedwabne
i jeszcze jakieś nino w wesołym kolorze :)
generalnie za każde nino pójdę w ogień
Nitka pochwal się na co się skusiłaś?
Ja jeszcze tylko jedno bym chciała - lniane nino 8)) całe szczęście dla mojej kieszeni didek jakoś nie jest skory, żeby takie utkać ;)
Ania - fale z naturalnie ciemniejacej bawelny :hide: sama sie po lapkach bije, ale na TBW same ochy i achy, poza tym podobaja mi sie bardzo kolorystycznie. Teraz moze w koncu zmotywuje sie do sprzedazy moich nieuzywanych chust....
a z moich niespelnionych i niewyprobowanych marzen mam jeszcze:
- nino z welna
- indio z lnem
- aqua silk waves... (lub jeszcze ich prototyp z limonka) - za kolorek, mniam
- nosidlo 7 panel
- Neobulle simon? (to tez za kolorki, dlatego chwilowo mnie az tak nie kusi...)
Ja jestem chustozaspokojona-piszę to pierwszy raz. Może to jest tak, że czeka się na tą swoją wymarzoną chustę czy też chusty? no i chyba musi się to trochę łączyć z odchustowaniem dziecka.
zarę candy
evę
i jedwabne ptaszki bym chciała
Oh.... Ja też marzę o Evie albo czymś różowym? nigdy nie lubiłam tego kolorku ale odkąd Ola jest na świecie i mamy chustę to po nocach śni mi sie różowa chusta :shock: !
No i marzy mi sie jakieś indio...
A ja już nic nie chcę, sam nie wierzę, że to piszę. Mam wszystko co miec chiałam. Koniec z kupowaniem chust.
nie wierzę :ninja:Cytat:
Zamieszczone przez IwontaG
Ja też :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
jak to, co to?Cytat:
Zamieszczone przez nitka
a to jeszcze stare fale - wyszly w zeszlym roku chyba mniej wiecej razem z jasnoniebieskimi, ale ich prototyp (z dodatkowa zielonkawa nitka) jest chyba jeszcze ladniejszy - no i duuuuzo bardziej niedostepny :(
Tutaj zdjecie "whiterabbit" z TBW (te w srodku to oryginalny prototyp)
http://www.hideo.vispa.com/photos/limecomparison.jpg
Zwykle Aqua Waves z jedwabiem sa takie same tylko bez tej zielonkawej nitki...
:love:
mi się właśnie podobają fale te które mają trzy kolory, a byłam pewna że silki tylko dwukolorowe wyszły, a tu masz, niespodzianka
zwłaszcza Aqua Waves mi się podobają, ale czegoś jak na mój gust im brakuje, no i okazało się że właśnie tej zielonej nitki im brakuje
i one były do kupienia na stronie?
Ja też :)Cytat:
Zamieszczone przez atelka
Zarę w co najmniej 3 wersjach kolorystycznych