Matko, ale zaje**ste :szok:
Tylko czemu len :duh:
Wersja do druku
Matko, ale zaje**ste :szok:
Tylko czemu len :duh:
i dołozyli czerwone jeszcze
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...43703165_n.jpg
:heart:
no dobra
:heart::heart:
nie noooooooooooooo :love::love::love::love::love::love:
Jest bawełna!!!! No to ekstra! Poluję na Erosa 5 :heart:
Wow! :mrgreen:
Która Wam bardziej pasi? no i kto poluje? :mrgreen:
powiedzą o której?
Moim zdaniem jedne i drugie są czerwone, pomarańczowo wyglądaja tylko na małych zdjęciach jak powiększycie to są czerwone...tylko rózne odcienie. Bawełniane ładniejsze, bardziej subtelne;)
składem bardziej mi się te pomarańczowe podobają, ale kolorem Erosy :)
no pewnie że będę probować, ale się niestety nie napalam bo znam możliwości swojego neta w domu :( :( :(
Tak, ta Afrodytka "mniej czerwona" jest. Chociaż ja ostatnio do czerwieni szczęścia nie mam....
Ale to nie zmienia faktu, że dwa lny mi starczą i wolę bawełnę.
Ja będę polować na jedne i drugie, bo nie wiem, które mi się bardziej podobają. Mogliby wypuścić tak jak ostatnio późnym wieczorem.
Chcę, mam różyczkę w pełnym rozkwicie, chciałabym je założyć na ślub mojej siostryt, itd...
ale po ostatnich doświadczeniach - spróbuję, a jak się nie uda to trudno, nie nakręcam się
a to jest czerwień z glow i z nova?
glow - eros
nova - Afrodyta
Kurczę, że też nie mogli zrobić drugiej w zupełnie innym zestawieniu kolorystycznym :roll: no i mogę zapomnieć o noelu :duh:
Mnie sie wydaje ze czerwona nitka jest ta sama w obu. Towarzystwo bawelnianej bialej nitki w Eros wyostrza kontrast, a len w Aphrodite, jak to zawsze len, sprawia, ze kolor/tu czerwien jest wyplowiala i mniej oczo :)