Ja też przez szukaja!
Ale tym razem wchodziły na plan pancyki perłowe i zapowiedź różowo-śliwkowego...:roll:
Wersja do druku
Wola Niebios...:dunno:
:bduh:
Ja np.nie widziałam nawet standardów i 4,2 pierwszy gat. Aż się zastanawiałam czy były.
A były.
Nie to nie wola niebios tylko jakaś niedoskonałość serwera, która robi wersje, kto pierwszy ten szerszy. Ale zaklepalam sobie Pancy kocyk duzy, akurat miałam Frankowi kupować.
no co tak zagadkowo :ninja:
Matysiu trzeba by Natalię zapytać może nam rozjaśni troszkę sytuację.Cytat:
Nie to nie wola niebios tylko jakaś niedoskonałość serwera, która robi wersje, kto pierwszy ten szerszy. Ale zaklepalam sobie Pancy kocyk duzy, akurat miałam Frankowi kupować.
Ja miałam fart jakich mało :hide:
Obudziła mi się Tosia i do cyca, więc ona sobie cyckuje, ja sobie przeglądam FB mojej kumpeli i nagle mnie coś tknęło - patrzę na zegarek 14:58 :shock:
Dawaj Tośkę do drugiego cyca i loguje się - 14:59 szukaj - pancy bach są akurat więc się załapałam.
Ale jakaś siła wyższa mnie tknęła serio serio :thumbs up:
Część z Was mogła mieć niewyczyszczony cash (podręczna pamięć przeglądarki) na Waszych komputerach i dlatego chusty się Wam nie wyświetliły. :frown
Czekam na kuriera i czekam, wreszcie dzwonię do niego i pytam o której będzie, a on że dziś niestety nie ma dla mnie nic a ja że na pewno ma bo dostałam email od Nati :twisted:
No i sprawdzam i co widzę?
Że mi paczkę GLS do Bydgoszczy zapodało a nie Gdyni - błąd w sortowni był aaaaaaaaaaaaaaa :mad:
Jutro będzie dopiero. :roll: :comp:
A ja już mam! :jump:
Obejrzę ją dokładnie w domu, ale na pierwszy rzut oka wygląda fajnie :) Gęsta, nie jest zbyt sztywna...:roll:
O kurczę Ola współczuję.Nie dziwne,że takiego cuda sie doczekać nie można ;)
Ale ktosia już ma :ninja: Może by się ładnymi fotkami podzieliła ;)