Natalio a moze Pancy w zieleni chłodnej?
cos w tym stylu
http://www.decobazaar.com/foto-prod/normal/214443.jpg
Wersja do druku
Natalio a moze Pancy w zieleni chłodnej?
cos w tym stylu
http://www.decobazaar.com/foto-prod/normal/214443.jpg
dino grafit/ zieleń
zębatki indygo/zółty
i jelonki.. nie wiem które:rolleye:
Natalio, czy te najnowsze wprowadzone wzory, np. pancy, będą też w innych wersjach kolorystycznych?
A mnie załatwiło Pancy, w związku z tym chyba mnie niemąż zamorduje do kwadratu ;P
A jaskółki będą? np indygo biel albo brudny róż biel :mighty:
Ja sobie poczekam i zobaczę co jeszcze się pojawi. Bo wełenka na zimę potrzebna :) Może pancy w niebieskościach? Albo siakaś ładna zieleń... Bo z tych wzorów to chyba jednak pancy mi najbardziej leży, bo ani dinusie, ani jelonki, ani elfy do mnie nie przemawiają... :roll:
:thumbs up:
Faktycznie taki wątek życzeniowy się zrobił ;)
To jak wszyscy to i ja - można by dołożyć jeszcze Asio w wełence w takich kolorach co Ara miała, poważnie :mrgreen::mighty: tylko wtedy to bym już naprawdę zbankrutowała :lol:
A tak poza tym - WOW, co za różnorodność :omg::thumbs up:
Domówić Riveę brudny róż czy nie domówić, domówić czy nie domówić :rolleye::bduh:
Nie mam kogo nosic!!!!! :cryy:
Od poczatku mi sie diny podobaly!
Synu chce diny, ale on prawie 4,5 roku na karku ma!
Na kolejne bejbi nie ma jak sie zdecydowac, bo moja robota jest, delikatnie mowiac, wykanczajaca, a do tego zdrowie mi zaczelo szwankowac, wiec zachodzenie w ciaze teraz byloby ryzykowne.
Gdybym tylko miala w sobie dosc sily, zeby przestac ogladac nowosci!
:cryy::cryy::cryy:
Cholera, zaczęłam Was czytać i się napaliłam na jelonki. Tylko też nie wiem czy grafit czy błękit.:ninja:
Natalio, a da się jeszcze jakiś inny kolor pancy utkać?..... proszę :twisted:
A tak w ogóle to kiedy można się tych chust spodziewać?
no i wziełam cos
choc dumna z siebie nie jestem
po co mi to:duh:
na dino i na kołach zebatych
choc jeszcze elfy i jelonki brałam pod uwage
i pancy
hihi:duh:
koniec dębiec...jak to tu mowimy ;)
dobrze że kompletnie nic mnie nie rusza z tych wzorów, ale jaskółeczki lub japana bym chętnie przygarnęła :)
to już jesteśmy 3 do japana :applause:
Natalio a japan będzie jakoś teraz? Bo ja na wiosnę może już nie będę miała jak nosić a wzór japana taki zimowy jest :beat:
Natalio a milky way będzie jakoś niedługo, bo nie wiem czy brać jelonki:duh: