Re: Dokonałam odkrycia :) - sklep Didymos'a - zdjęcia :)
Byłam, zobaczyłam zwyciężyłam :D
Sklepik maleńki aż dziwnie. Fajnie można sobie pomacać chusty regularnej sprzedaży.
Zanabyłam sobie eibe. Wydawało mi się że ciemna nitka w nim jest czarna a jak zobaczyłam fiolet to się zakochałam.
http://images43.fotosik.pl/141/575753cbe1b8eb95med.jpg
http://images38.fotosik.pl/138/cf587bf9d1bd7b98med.jpg
co tam chusty, dzidkę masz śliczną!
Aż miło powspominać :)
Fajna wycieczka, prawda?
Też mam eibe. Męczyło mnie od wizyty u didka w marcu i przywędrowało na urodziny w kwietniu. Fajna chusta :) Czekam na zdjęcia w akcji.
superowe zdjęcia :applause:
swoją drogą ciekawe czy tamtejsi mieszkańcy traktują ten sklepik jak zwykły kiosk, spożywczak, jako coś normalnego? Czy tak samo jak my- jako.. jako.. nie wiem jak to nazwać.. coś niesamowitego, interesującego, legendarnego?
Nosi tam ktoś w ogóle na ulicy? :lol:
no wycieczka super :) akurat fajna godzinna przerwa w trasie :)
a na ulicach nie widziałam nikogo kto nosi ale przynajmniej nie patrzyli na mnie jak na ufo ;)
zazdrosze ....
Bardzo Ci ladnie w nowej fryzurze :D
No super fajnie ci:) zazdroszczę, też bym tam sobie pomacała i popatrzyła.
A to nad tobą, po lewej stronie biało-czarne to co to? Bo ja hopla mam na punkcie zestawień biało-czarnych:)
to manduca była :)
ładna ale jak dotknęłam to wydała mi się sztywna ale ponieważ nie posiadam żadnego nosidła to nie wiem jakie powinno być i nie mam porównania.
Ładna, kurcze, ładna. Ja też jeszcze nie mam żadnego nosidła, ale sie już czaję na jakieś. tylko biała chyba się będzie strasznie brudziła :hmm: